| RealFriend010 a întrebat:

Salutare!

Sunt baiat sau barbat sau mai bine zis amandoua, am sub 30 de ani, din Bucuresti.

Credeti ca pot sa incerc sa imi fac ocazii aici sa intalnesc fata in fata si sa am ocazia sa cunosc astfel fete sau femeii noi? Incerc sa imi fac prietene ca sa reusesc sa imi formez incredere in mine?

Cred ca am si o timiditate fata de sexul opus dar este si lipsa de educatie la nivel de familii pe alocuri foarte accentuata in felul in care oamenii se comporta cu alti oameni. In plus conteaza si anturajele sau grupurile sociale care influenteza puternic comportamentul oamenilor uni fata de altii. Prima lectie si cea mai importanta a educatiei este sa stii sa iti controlezi teama. Ori populatia si grupurile sociale de la noi din tara sunt foarte putin educate cu privire la cum sa isi controleze temerile.

Nu caut exclusiv prietene. Ba chiar un prieten adevarat i-ar fii foarte usor sa ma inteleaga.

Am tinut intrebarea scurta fara justificari pentru ca nu vreau sa para ca imi plang de soarta fara sa fac altceva. Daca vrea cineva sa ma descoasa nu este o problema.

Doar vreau sa caut si sa gasesc oameni frumosi, curajosi si care sa ma inspire ( stiu ca exista doar trebuie sa ii caut), fara sa exagereze cu proverbe ( sau invataturi religioase) si mai degraba sa imi fie alaturi.

Aici cred ca este un loc in care oamenii se simt comfortabil chiar si cand sunt abordati de persoane necunoscute.

4 răspunsuri:
| William a răspuns:

In Bucuresti nu prea gasesti fete. laughing Sigur ca poti sa incerci.

| T0T a răspuns:

Nu poți încerca așa venind de undeva din neant căci te asigur că nimeni nu va fi interesat. Dacă devi membru al comunității mai activ și implicat e posibil să cunoști oameni noi.

| KamaSutra a răspuns:

Trebuie să fii foarte activ pe aici și să dai răspunsuri bune ca să atragi atenția.
și ai grijă la cine te dai, îți spun eu că unele nu merită.

| RealFriend010 explică:

Multumesc pentru raspunsuri. Mai astept un pic si dau funda.