| Marytax a întrebat:

Salutare.sunt cu o fată care are un copil dintro relaţie anterioară.ne întelegem destul de bine, dar nu sunt mulţumit de relaţile intime.Am încercat să discut cu ea dar mereu evită subiectul.Eu mam gândit să vorbesc cu fostu ei pentru a mă lămuri.Voi credeţi că aş face pasul potrivit. vreau păreri.ciao

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Este foart gresit sa discuti problemele intime ale partenerei tale cu oricine altcineva in afara de ea. Sunt convinsa ca orice femeie te-ar parasi in secunda doi numai daca aude ca te gandesti la asa ceva.
Incearca intai sa-ti imbunatatesti tu performantele intime, sa corectezi problemele tale in domeniu (intotdeauna cand lucrurile merg prost e vina ambilor parteneri). Probabil nu vrea sa discute despre asta fiindca si ea este nemultumita de tine in intimitate si nu vrea sa te simti jignit. Dupa ce ai sa corectezi partea ta de vina, o sa fie si ea mai dornica sa corecteze partea ei.

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca nu esti multumit de ea o lasi pentru alta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este o tampenie ce vrei sa faci.

| manuel72 a răspuns:

Exista din pacate si femei cu ochelari de cal,"clasice" isi spun ele, care n-ar evolua pentru nimic in lume, oricat ai incerca sa discuti cu ele te vei lovi mereu de un zid.E pacat sa pierzi timpul langa o femeie ermetica, mai devreme sau mai tarziu o vei insela pentru a compensa lipsurile.