E asa greu de înțeles, orice om cauta un sens,rost,un interes, tu nu ii dai nici un sens sa vb cu tine, de ce nu are interes? În primul rand aspectul fizic, când o fata nu te place ori vb cu tine ca amic sau profita de tine ca de în cățeluș sau te ignora, numai fiu cățeluș, plus ca știe ca vrei sex cu ea, nu fii disperat omule, vin vremuri grele pentru barbari, femeile sunt independente și tot mai educate și nu sa stea din compromis cu vreun mascul doar cu cei 3%, vine o era a virginității masculine și frustrări mari
Da fac sex cu ea deja, nu a trecut mult timp de când sunt cu ea și deja mi-a dat virginitatea ei. E greu sa pui in balanța toate lucrurile și sa găsești un echilibru, dacă te implici prea mult in relație ești luat drept cățeluș, dacă ești prea rece nu e bine nici așa. Nu sunt și nici nu am fost disperat după ea, imi cunosc potențialul știu ca dacă nu e ea o sa fie alta.
Aoleo nenea, esti cu ea de 2 luni si deja ii faci program? Ce faci dupa 6? Ii spui ce are voie sa faca si nu?
Ieri ziceai așa: "Acum nu știu daca se supara dar nu pot sa stau 24/7 cu ea și sa merg la ea, mie imi place de ea, dar trebuie sa înțeleagă și ea, ca daca nu o sa ia sala după tot vina mea este ca eu nu am lăsat-o sa învețe"
Acum te plângi că nu-ți răspunde instantaneu la mesaje.
Sigur nu ești tu ăla dificil în relația asta?
Trebuie redus numărul de mesaje inutile. Mesajele trebuie trimise mai rar, doar la nevoie.
Esti disperat rau, nu e de mirare ca deja incepe sa nu te mai suporte. Fiecare om are nevoie de spatiul lui!
Buna!
Poate o plictisesti sau isi pierde interesul.
Poate are nevoie de momente sa stea singura sau mai mult spatiu, poate se simte sufocata.
Incearca sa faci ceva nou cu ea si anume sa mergi intr-o excursie si sa faceti mai multe poze impreuna, poate ii va placea, daca o vezi in continuare ca este respingatoare, mai cauta.
Într-adevăr are multe pe cap acum in perioada asta munca, facultate examene, activități casnice și nu prea a avut timp de ea. Dar i-am oferit spațiu sa se recreeze. Dar daca ea se uita pe yt, TikTok și eu ii zic vizionare plăcută, ea imi zice, ce faci ma lași?