Roaga-te lui Dumnezeu sa te ajute sa o gasesti pe cine stie El ca e potrivita pentru tine si intra intr-i relatie numai in vederea casatoriei.Un semn ca cineva e potrivit e si ca ii pasa de dorintele partenerului.
Dacă ești cerșetor în dragoste, tot așa o să pățești și cu ea și cu următoarea. Oferă, dacă ai ce. Iar ca să ai ce, învață să fii om întreg, pe picioarele tale, conștient de valoarea ta ca om, cu respect față de sine însuși. Din asta rezultă iubirea ta față de ea. Dacă simte asta, te va iubi.
Esti sufocant. Las-o sa respire, nu te astepta sa te cocoloseasca de parca ai fi un pudel.
Fa ceea ce simți băiete! Daca o iubesti continua si accepta-o asa cum e.
Daca nu o poti accepta asa cum e, renunță.
Poate ca sunteți prea la început. Fă-o să se îndrăgostească de tine. Dar nu fii un pămpălau să-i mai spui cum ar trebui să fie relația dintre voi.
Cum ar zice nea Gusti de la colț, "dacă pică, pică".
Pai eu o fac, ma comport bine cu ea imi arat dragoste, dar dacă eu ofer 70% in relație și ea 30 cum naiba sa ma simt? Trebuie sa fie 50-50. pică ca m-am culcat cu ea dar vreau sa-mi arate și ea ca ii pasa de mine
Fii indiferent, se va schimba ceva.
Cum sa fii indiferent? Imi poți da ceva exemple?
Tind sa cred ca vorbeste cu altcineva si tu esti roata de rezerva, dar sper sa ma insel. Iti spun din propria-mi experenta. Acum nu vreau sa te fac paranoic, insa sunt anumite subtilitati care iti dau de banuit. Sa intamplat in cazul meu in urma cu ceva timp. Aveam momente cand ne intelegeam si era totul perfect si dati cand pur si simplu nu ne vorbeam o zi intreaga. Scuzele se gaseau mereu pana sa aflu ca vorbea cu altcineva.