| Rayyaaa a întrebat:

Salutare, sunt împreună cu prietena mea de mai puțin de o luna și nu am făcut nici o activitate cu ea și nu știu ce sa facem. Ce credeți ca ar fi frumos sa facem?

Răspuns Câştigător
| Clytia a răspuns:

Stabiliți de comun acord un loc unde ați putea să mergeți. Pot să dau câteva sugestii de activități: paintball, biliard, un picninc, un film, etc.

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Miscare 2h in fiecare zi

| darrio2007 a răspuns:

Depinde la ce fel de activitate te referi. Plantați pomi.

| Mosotti a răspuns:

Sa va despartiti. Daca ajungi sa te intrebi ce sa faceti, e clar ca nu aveti nimic in comun. Intr-o relatie buna asta vine de la sine, nici nu trebuie sa-ti pui problema ce sa faci, se intampla pur si simplu, faceti activitati comune pe care le aveti. Gaseste una cu care simti ca rezonezi.

| Andreeush a răspuns:

Ar fi frumos să ieșiți în oraș, la film, în parc.

| Bizon95 a răspuns:

Sa va dati palme pana va treziti si luati masuri
rutina e INAMICUL ABSOLUT al oricarei relatii

deci, fiecare sa propuna ceva care i se pare interesant si palpitant sa faceti impreuna, pana gasiti ceva comun!

| Alexandrionelu a răspuns:

Sex?

| Basicxoxo a răspuns (pentru Alexandrionelu):

Nu cred ca la astfel de activitate se referea laughing

Răspuns utilizator avertizat
| Cduncfujndf a răspuns:

Poți doar să o scoți în oraș, să o duci la un film, să vă plimbați seara. Dacă vrei ceva chiar drăguț, cumpără ceva pentru ea, e drăguț și un trandafir, dar nu va putea să îl țină mult timp.
Poți să îi cumperi un ursuleț de pluș sau o pernă în formă de inimioară. Asta va putea păstra că amintire.