| AndreiRevine a întrebat:

Salutare TPU, am fost la ziua de nastere a unui amic, si acolo am vazut o fata, de cand am intalnit-o nu mai sunt la fel, ziua ma gandesc la ea, noaptea o visez, nu stiu ce sa mai faccrying am ajuns sa cred ca o iubesc, ceea ce e adevarat.Cum sa-i spun asta? Daca ea nu ma place? De ce se purta asa dragut cu mine? Ce sa faaaaaaccrying(((((((((((?

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
În primul rând te-ai îndrăgostit de ea la prima vedere. În al doilea rând trebuie să-i ceri o întâlnire să vezi dacă te place, este singură, etc!
Pa, pa.

7 răspunsuri:
| ღℓαυяєТтα a răspuns:

Ia-o pe ocolite si spune-i adevarul intr-un mod mai. indirectwinking

| ɐzʇıןoʌɐıp a răspuns:

Salutare.Ceea ce se intampla este foarte nasol.Pai incearca sa dai de ea si sa o cunosti(initiaza o discutie),pentru a afla daca are prieten,daca e interesata...Dar din moment,ce fata da semne ca te place(fiind draguta cu tine), cred ca ar fi in regula sa petreceti cat mai mult timp impreuna, pana vei avea curajul sa ii spui ceea ce simti.Cine stie? Lucrurile se pot intampla de la sine.Noroc!

| eXtreme21 a răspuns:

Salut!
Fa rost de un nr de telefon si da-i niste mesaje, intreab-o de "sanatate" laughing
Vorbeste-i frumos, fa-i complimente, spune-i ceva care sa o incante, sa te gaseasca amuzantwinking. Vorbeste cu amicu tau sa mai iesiti la plimbare si daca iti este prieten bun, spune-i sa o cheme si pe ea, geseste si tu o solutie, nu-ti fie rusine de reactia ei si de ce vor spune ceilalti, incercarea moarte n-are! Daca nu o sa faci nimic, o sa treci neobservat prin viata, asa ca fa ceva!winking
Sper ca am putut sa te ajut.

| loveless43 a răspuns:

Incepe sa vorbesti cu ea un pic. Daca vezi ca ii place compania ta, incearca sa-i spui, dar discret. xD

| marina11 a răspuns:

Hmm...in aceeasi situatie am fost eu.dar am depasit`o.dar nu in totalitate.eu nu il cunosteam pe baiat si am inceput sa ma indragostesc de el.si am facut rost de id`ul celui mai bun prieten al lui si mi-a zis ca el nu ma place si ma crede urata ...nu m`a afectat si stii de ce? pentru ca a inceput sa imi placa de prietenul lui.si acum cred ca incepe si el sa ma placa.ma rog da nu e vorba despre mine ci despre tine. faza e ca am depastit situatia vorbind u prietenul lui.deci asa fa si tu. vorbeste cu o prietena de`a ei si intreab`o ce parere are fata aia despre tine daca are o parere proasta ia`ti gandul de la ea daca nu incearca sa ii intri pe sub piele
mult noroc :*

| noi3 a răspuns:

O sa-ti treaca.

| AndreiRevine explică:

Pai am petrecut cu ea o zi intreaga,am stat in acceasi camera, ea vroia sa stam separati,si am nr ei de telefon, dar imi apare casuta cand o sun, si mi-e rusine sa-i spun de ex:te iubesc tu ma iubesti? pentru ca varul meu mai mic este elev in clasa bunicii ei.Si am impresia ca ma place dar nu-s sigur.