| paul999 a întrebat:

Salutare TPU, am o problema cam grava asa, am 15 ani... si ieri adica Vineri am facut o prostie. am avut ora cu diriga adica Tehnlogica si am sunat`o pe diriga cu nr ascuns si a venit directoru si a zis sa punem telefoanele pe masa si sa recunoastem care a sunat ca de nu nu ne da telefoanele si eu am recunoscut pentru colegi din moment ce nu erau vinovati, si diriga nu a vrut sa`mi dea telefonul si a zis sa o sune mama pe diriga daca vreau telefonul si am mers acasa i-am zis la mama sa o sune si a zis ca am ramas corigent la geografie si nu i-am zis ca nu am vrut sa o supar asa tare ca i-am zis ca am avut si media scazuta la purtare si nu i-am mai zis si de corigenta ca oricum parintii mei au probleme destule si i`a zis diriga ca fac prostii la ore ca sunt cel mai rau din clasa si chestii de astea si mama s-a suparat pe mine si trebuie"sa vina tata din strainatate si tata e mai incapatanat mai nu stiu cum sa zic ca nu gasesc cuvantul si nu stiu ce sa fac ca sa nu am probleme acum mi-a interzis unele lucruri nu conteaza dar mie mi de tata chiar daca nu m-a batut niciodata dar urmeaza dupa cum as crede eu dati`mi o parere ce sa fac va rog, multumesc

Răspuns Câştigător
| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună!
Nu dispera...calmează-te şi fă ce trebuie. În primul rând ar fi indicat să-ţi dai silinţa să înveţi la şcoală, să te comporţi frumos cu profesorii şi colegii.
Când ajungi acasă fă-ţi temele, învaţă şi apoi ajut-o pe mama ta prin casă la treburi mici ca să vadă că regreţi ce ai făcut şi poate te va ierta.
Baftă!

9 răspunsuri:
| XDarkAngel a răspuns:

Asuma-ti responsabilitatea si de acum comportate exemplar si invata bine, dupa o vreme vei iesi din aceasta perioada si e posibil chiar sa fie uitata. Bafta!

| pisoias a răspuns:

Asta e.Nu poti face altceva decat sa-ti asuni greselile si sa astepti rasplata.De ce va ganditi la urmari numai dupa? Ti s-a parut amuzant sa razi de diriginta acum...

Apache
| Apache a răspuns:

Ce dracu sa mai faci?
ai ramas corigent la geografie,faci misto de diriga in ore, iti minti parintii, si acum faci pe nevinovatul?
O sa ti-o iei ...accepta asta!
Si nu ca nu ai merita...

| Floris83 a răspuns:

îți cer scuze de la mama, fii sincer, înbuneaz-o, și se repară!

| miolina a răspuns:

Aduna-i pe toti intr-o incapere si tu sa le ceri iertare in fata lor, promitandu-le ca te vei civiliza si-ti vei schimba comportamentul.

| Larisssaa a răspuns:

Trebuia sa nu fii facut prosti sad asfel nu am nimic ce sa-ti zic thinking
Ai dreptate chiar ai facut o prostie :p

| Saddelyx a răspuns:

In astfel de situatii nu prea ai ce sa mai faci...acum trebuie sa te comporti exemplar atat la scoala cat si acasa (adica sa incepi sa inveti la scoala, iar acasa sa iti ajuti parintii prin casa etc. daca mama te trimite sa faci ceva nu ezita!).Iar din cand in cand mai cereti iertare si mai cumparai memei tale cate un buchet de flori sau o cutie de ciocolata...eu asta as face.bafta happy

| paul999 explică:

Multumesc mult pentru ca m-ati ajutat! happy

| gogumondialu a răspuns:

Fugi de acasa e grav!