Stiu ca ai sentimente pentru ea si nu pot fi 100% in locul tau, sa ma implic emotional si sa ma transpun in pielea ta, dar sta cu mine si se gandeste la altul?! Si mai este si afectata de asta, nu as putea indura daca nu ar fi vorba de iubirea mea la mijloc fata de ea, sa zicem. Eliminand iubirea din ecuatie cred ca eu unul as fi plecat. Tu ai zis-o "nu e prima au fost multe inaintea e" si vor mai fi.
El e cauza, daca statea cu el de 7 ani. Si a fost dispusa sa-l insele, ce te face pe tine sa crezi ca iti va fi loiala? Esti indragostit si putin cam orb din cauza asta. Scuze ca iti distrug brutal sentimentele, dar in capul meu consider ca iti fac un bine spunandu-ti asta.
Stiu ca ai sentimente pentru ea si nu pot fi 100% in locul tau, sa ma implic emotional si sa ma transpun in pielea ta, dar sta cu mine si se gandeste la altul?! Si mai este si afectata de asta, nu as putea indura daca nu ar fi vorba de iubirea mea la mijloc fata de ea, sa zicem. Eliminand iubirea din ecuatie cred ca eu unul as fi plecat. Tu ai zis-o "nu e prima au fost multe inaintea e" si vor mai fi.
Chestia cu animalul de companie e doar o scuză, a crezut cu adevărat că o să plece așa ușor de lângă el? Sunt 7 ani totuși. chiar dacă nu mai simte chestii pentru el, a rămas acel atașament.
Poartă o discuție serioasă cu ea și spune-i să nu mai ocolească subiectul, dacă într-adevăr este vorba de câine, du-te și ia-l tu, vorbește cu el ca de la bărbat la bărbat
Transeaza problema, personal as fi satul pana in gat dupa atata timp de asteptare! Propune-i sa plecati cat mai departe de locul acela sau pune-o in situatia sa aleaga intr-un fel sau altul intre tine si el. Fie ca ii propui sa plecati de acolo sa nu mai ai contact cu fostul, fie sa o pui direct sa aleaga.
Mario1996 întreabă: