| Buyehell a întrebat:

Am o situatie dificila intre mine si persoana la care am ajuns sa tin si pentru care nivelul amandurora de oxitocina si dopamina s-a ridicat alarmant, voi incerca sa explic pe scurt. Eu am 25 de ani, ea are 31, ea are deja pe cineva de 7 ani si a zis ca vrea o schimbare ca ea nu mai simte nimic pentru el, eu am venit din Anglia expre pentru ea pentru ca ea e stabilita in Suedia de 7 ani, el e suedez si nu mi-au mers treburile cum ar fi trebuit. Bine ne-am vazut la hotel,a fost totul asa super din partea amandurora,eu fiind in deficit financiar am ales sa plec inapoi in Anglia,la care ea a zis decat sa pleci mai bine vii si stai cu mine si cu asta in casa,ii zic ca esti varul meu si asa el nu stie, am fost de acord desi stiam ca o sa-mi fie greu sa stau in casa cu persoana care m-a facut sa simt multe si seara sa culce langa alt barbat, macar asa stiam ca sunt langa ea. Eu intr-o saptamana mi-am gasit un job stabil si am gasit si locuinta sa ne mutam sa fim doar noi 2, ea i-a explicat ca pleaca cu mine si ca vrea o schimbare etc. Asta fiind acum 2 saptamani in urma, acum cand a venit momentul sa ne mutam s-a intristat, plange si spune ca ii e mila de el nimic mai mult si ca plange din cauza ca asta cu care sta nu ii da cainele pe care il are de 5 ani si ca il iubeste, intrebarea mea este sa fie catelul sau sa fie el cauza? As dori niste pareri.Va multumesc

Răspuns Câştigător
| Apokales a răspuns:

Stiu ca ai sentimente pentru ea si nu pot fi 100% in locul tau, sa ma implic emotional si sa ma transpun in pielea ta, dar sta cu mine si se gandeste la altul?! Si mai este si afectata de asta, nu as putea indura daca nu ar fi vorba de iubirea mea la mijloc fata de ea, sa zicem. Eliminand iubirea din ecuatie cred ca eu unul as fi plecat. Tu ai zis-o "nu e prima au fost multe inaintea e" si vor mai fi.

9 răspunsuri:
| Apokales a răspuns:

El e cauza, daca statea cu el de 7 ani. Si a fost dispusa sa-l insele, ce te face pe tine sa crezi ca iti va fi loiala? Esti indragostit si putin cam orb din cauza asta. Scuze ca iti distrug brutal sentimentele, dar in capul meu consider ca iti fac un bine spunandu-ti asta.

| Buyehell explică (pentru Apokales):

Nu sunt un baiat sub-culturat, gandesc aceleasi lucruri si nu vreau sa cred ca sunt singurul care le gandeste asa, nu e prima au fost multe inaintea ei, dar stii ce se spune ca tindem sa ne indragostim de ce e complicat.

Ai foarte mare dreptate oracle, nu pot accepta asa ceva, o voi pune sa faca pasul lasand tot daca nu vrea, asta denota ca din cate cred eu, ii e frica sa nu ii spun adevarul lu asta.

| Apokales a răspuns (pentru Buyehell):

Mult noroc!

Stiu ca ai sentimente pentru ea si nu pot fi 100% in locul tau, sa ma implic emotional si sa ma transpun in pielea ta, dar sta cu mine si se gandeste la altul?! Si mai este si afectata de asta, nu as putea indura daca nu ar fi vorba de iubirea mea la mijloc fata de ea, sa zicem. Eliminand iubirea din ecuatie cred ca eu unul as fi plecat. Tu ai zis-o "nu e prima au fost multe inaintea e" si vor mai fi.

| Alexuţ02 a răspuns:

Chestia cu animalul de companie e doar o scuză, a crezut cu adevărat că o să plece așa ușor de lângă el? Sunt 7 ani totuși. chiar dacă nu mai simte chestii pentru el, a rămas acel atașament.
Poartă o discuție serioasă cu ea și spune-i să nu mai ocolească subiectul, dacă într-adevăr este vorba de câine, du-te și ia-l tu, vorbește cu el ca de la bărbat la bărbat

| Buyehell explică (pentru Alexuţ02):

Pai da nu vrea ca el sa afle ca ea e cu mine de fapt, ca zice ca l-ar rani foarte tare si nu vrea asta.

Transeaza problema, personal as fi satul pana in gat dupa atata timp de asteptare! Propune-i sa plecati cat mai departe de locul acela sau pune-o in situatia sa aleaga intr-un fel sau altul intre tine si el. Fie ca ii propui sa plecati de acolo sa nu mai ai contact cu fostul, fie sa o pui direct sa aleaga.

Pai da am pus-o sa aleaga, si spune mereu ca nu vezi ma mut cu tine, asta chiar nu iti demonstreaza ca te iubesc, la care eu i-am spus ca nu ma incalzeste cu nimic sa fie cu mine sub acelasi acoperis daca nu e fericita.

| Alexuţ02 a răspuns (pentru Buyehell):

Tu știi în interiorul tău mai bine ce ai de făcut. happy