Eu cred ca apropiindu-se ziua in care vei merge acasa ti se face dor de mama ta din ce in ce mai mult. Fiind stresata iti trec prin cap tot felul de idei. Creierul lucreaza cu imagini tot timpul, chiar si in timp ce dormi, iar acestea ti le amintesti cate o data.
Să nu te sperii, visele nu coincid cu realitatea, peste o săptămână când vei ajunge acasă vei vedea că toții membri familiei tale vor fi complet sănătoși.
Numai bine!
Daca ai un vis urat asta inseamna ca acel lucru se va intampla peste ani...Nu te speria ca o faci degeaba! By Happy
Acesta a fost doar un cosmar sunt sigur. De exemplu eu cand am un cosmar a doua seara dinainte sa ma culc ma gandesc la acel vis si se intampla sa nu-l mai am incearca si tu asa si poate esti ca mine cu visurile. Sper ca te-am ajutat.
Toti Pentru unu!
Incearca sa te gandesti la altceva.Incarca-ti sufletul cu energie pozitiva, nu negativa.
Deci,vreau sa va anunt ca visul a insemnat ceva totusi,dar nimic grav,ziua urmatoare am aflat ca mama, tata si fratele, sunt raciti deci sunt intregi