Mai asteapta citeva zile maxim o saptamina..vezi cum decurge relatia, cerei sa va vedeti discuta cu ea si uitate in ochii ei atunci cind vorbesti..si atunci o sa realizezi singur ce trebuie sa faci..Nu te grabi, sa nu faci vreo greseala.Inarmeaza-te cu muuulta rabdare. Sper ca te-am ajutat!
Eu cu iubitul meu dupa ce mi-a cerut prietenia nu ne'am mai vazut o luna, apoi dupa o luna ne'am vazut. Dupa aceea ne'am mai vazut dupa 2 luni.Acum avem 6 luni de cand suntem impreuna si ne iubim mult, si ne intelegem foarte bine.Deci depinde de tine daca mergeti sau nu mai departe.
Tu iti cunosti prietena?!
Daca nu ti-a cerut sa va vedeti, exista doua motive... Ori nu stie cum sa-ti ceara sa va mai vedeti, ori nu vrea. Pentru ambele posibilitati trebuie sa-ti pui un semn de intrebare.
Daca vrei sa continui sau nu relatia, asta stii doar tu. ( in functie de cele doua posibilitati de mai sus )
Banuiesc ca daca ai stat cu ea, nu ai stat degeaba, asa ca nu vad de ce sa nu iei tu deciziile, in loc sa intrebi. fiecare iti poate da un raspuns diferit, depinde de la persoana la persoana Succes cu ea!
Te sfatuiesc sa o inviti la un suc, o prajitura cv de genu si daca accepta si iese bine continui relatia daca nu te minte cu ceva si las-o balta.