| Narco a întrebat:

Salutare TPU, in ultima vreme simt ca o cam iau razna. Am avut un vis in care tata o omora pe mama fiindca, consumase alcool si acum am impresia ca la orice discutie pe care o au se cearta, nu mai pot vorbi ca niste oameni normali ca intervin eu. Ce pot face sa ma calmez? Dau funda

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| qwertpro a răspuns:

Visele reprezinta frici ascunse ale noastre sau in alte cazuri dorinte ascunse sau neimplinite.La tine, se vede ca e o frica, o teama chiar.Iti este frica de faptul ca parintii tai cand se cearta, ar putea fie sa divorteze, fie poate sa se loveasca sau alte chestii, si din acest motiv, creierul tau are astfel de vise pentru a se putea elibera de aceasta emotii captive.Nu trebuie sa iti fie frica,eu in genere am avut un vis ca sora mea va muri, si deja au trecut ani buni si sora mea este perfect sanatoasa Slava Domnului, si am avut acest vis din cauza ca ea era putin bolnava, era ceva simplu, dar inconstient aveam o frica ca sa nu se agraveze boala.si nu imi dadeam seama de acest lucru.Inconstientul,nu il putem controla pe el, caci e acea parte care gandeste in locul nostru, si tot el ne si creeaza aceste vise.Nu trebuie sa te temi de acest vis, prin el, inconstientul tau voiai sa se elibereze de aceste ganduri negative, si sa iti atraga atentie asupra aceste frici. Ceea ce ai visat nu se va intimpla.Toti parintii se mai cearta, deci nu trebuie sa iti faci griji.Visele au legatura doar cu noi, nu si cu cei din jur.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta nu o sa se întâmple totu e în capul tău nu te mai gândi la visul acela fiindcă e doar un vis nu o sa se întâmple sub nici o forma ce ai visat tu deoarece ce ai visat tu are cu totu alta conotație mai exact e chiar opusul, ei se vor înțelege chiar bine având în vedere ca ai visat asa. Eu am visat de foarte multe ori asa și nu sa întâmplat asa. Chestia nasoala era ca la mine parțial chiar se întâmplă asa chiar sub ochii mei având mari probleme acum din cauza aceasta. Uneori moartea anunță un început. Cand o sa visezi case părăsite sau mirese sau ape adânci și tulburi atunci sa îți faci griji. O seara buna

| MădălinaMaya055 a răspuns:

Visul ăla al tău exprimă decât o frică interioară și care nu trebuie să îi dai voie să se întâmple.Deci,în loc să pui paie pe foc, mai bine încercați să vă apropiați toți trei.