anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare TPU m-am decis sa imi las parul lung dar parintii mei nu vor acest lucru. Mama spune ca o arat neingrijit cu el desi il ingrijesc. Parintii spun ca, cat timp traiesc cu ei trebuie sa fac cum spun ei iar de fiecare data cand deschid subiectul (nu ma tund) parintii incep sa ma certe. Nu vor saa renunte la ideea de a ma tunde. Va rog dati-mi sfaturi in afara de insistat deoarece nu merge. As dori motive sau sfaturi pe care parintii le vor crede. Multumesc.

Răspuns Câştigător
| nugasescusernameliber a răspuns:

Pur si simplu nu ai ce face, unii oameni au o gandire mai invechita. Textele astea "cat timp stai sub acoperisul meu...blabla" "eu te-am facut...blabla". La fel cum altii catalogheaza barbatii cu parul lung fetite, nespalati, etc. Ideile comuniste au ramas din pacate implementate adanc in capul nostru.
Sunt oameni cu tatuaje din cap pana-n picioare, barbati cu plete ingrijite si intretinute si au cariere frumoase, sunt familisti si oameni buni. Sunt si exceptii, dar in ce domeniu nu sunt? nu exista smecherasi aroganti sau fitosi cu parul scurt?
Asteapta pana vei fi la casa ta si-ti pui tu mancarea in farfurie si atunci fa ce vrei. Cat timp esti curat, ingrijit, modest si iti vezi de treaba ta, nu vad cu ce ar deranja societatea parul tau lung.

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Da, este baiat, dar ii este lene sa-si decline sexul...

Cred ca parinti tai au dreptate, este dificil sa ingrijesti un par lung si ca baiat nu este intotdeauna o alegere buna.
Din istoricul postarilor tale vad ca vreoi sa dai la un liceu militar.
Cum crezi ca se impaca ideea de hipiot cu parul lung, cu cea tinuta militareasca, tuns periuta si ingrijit?
Totusi, daca astea sunt regulile impus ede parinti, trebuei sa le respecti, cel putin cat stai in casa lor, pe casa, masa si intertinere.
Cand o sa fii major si o sa ai salariul tau, poti sa-ti faci si creasta de papagal motat in cap, ca nu-i mai intereseaza, acum in schimb, vor sa te educe cu bun simt si civilizat, ceea ce, consider ca-i un lucru foarte bun si sanatos la varsta ta.

| J0B0MAT a răspuns:

Cred că eşti băiat.De regulă părinţii nu sunt de acord ca băiatul lor să îşi lase părul lung, asta am tot observat.Nu ai ce le face. Poţi doar să nu îi asculţi şi să îl porţi aşa cum îţi place ţie.Nu băga în seamă părerile învechite!

| Pool77 a răspuns:

Nu o sa-mi dau cu parerea, caci 100% am sa te fac sa plangi.
Cu pete stau rockeri aka boschetarii, sau boschetarii care n-au bani de tuns, punct.
Orice barbat in toata firea sunt taiati scurt spre mediu, cu un par bine ingrijit si aranjat.
Daca vrei sa arati ca un poponar, n-ar decat, insa nu te plange ca un poponar.

| Daniel9988 a răspuns:

Daca esti fata.
ceea ce nu cred, atunci ai tai au o problema.Dar daca esti baiat au dreptate.Va trebui sa il speli mai des, sa il piepteni si te chinui sa il descalcesti dupa baie, cand te trezesti etc.In plus e mai elegant parul scurt.Sunt de acord cu ai tai.Numai boschetarii stau cu parul lung.Barbatii in toata firea trebuie sa se tunda.Sunt caraghiosi cu tunsorile alea de zici ca sunt fete.

| CookieDipRo a răspuns (pentru Daniel9988):

Imi ingrinesc parul si doar generatile de adolescenti imi pot intelege problema.

| Ganea_Marian-Dumitru_1972 a răspuns:

E bine sa ai parul scurt. Emai usor de ingrijit.