As fi ras la raspunsu tau cu cea mai mare placere daca era putin mai inteligent
fara suparare baby si la mine e doar o parere persoanala :d
Oricum daca nu-ti cunosti tatal nu ai cum sa zici ca semeni cu el in intregime, poate ai dreptate sau asa te-ai dezvoltat cu un caracter diferit fata de cel care il au parintii tai nu e deloc ciudat.
Eu cred ca e posibil
adica,chiar daca semeni fizic foarte mult cu tatal tau, iar cu mama ta nu prea, nu conteaza...
sa-ti zic ceva.
tatal meu lucreaza in strainate de cand aveam 9 ani.
toata lumea care il cunoaste pe el zice ca seman izbitor cu el.
(si aia care nu il cunosc zic ca seman cu mama da asta e altceva
cum se face ca am toate "calitatile" lui? am un fel de a minti identic cu al lui,chiar imi dau seama cand minte,spun uneori lucruri ca el,ma enervez repede-ca el si pot sa fac o lista.
dar chiar daca am aceste apucaturi,am o mentalitate asemanatoare cu a mamei.
in orice caz nu conteaza chestia asta...
in legatura cu a spus PappushhaTaa eu cred ca e mai bine sa nu o intrebi pe mama ta acest lucru,doar daca vrei foarte mult sa aflii adevarul,sau ca simti ca mama ta nu ar fi
dar daca nu simti,nu o intreba,se va intrita,si la fel si tu -iti va parea rau ca ai intrebat-o.
si eu am aflat acum cativa ani de ceva din trecutul mamei -mai mult am rascolit...dar ideea e ca nu a fost placut sa aflu,m-am simtit ciudat o perioada, adica in legatura cu ea...
dar ti-am zis, nu conteaza ca ai mostenit multe lucruri de la tatal tau!
Normal ca e normal, n-are legatura ca ai stat in prejma lui sau nu, genetica are un cuvant greu de spus. Pana si anumite ticuri se mostenesc, ce naiba!
anonim_4396 întreabă: