Bună.
Dacă are iubit la ce te mai bagi? Până acum de ce nu ai scos-o la un suc?
Ai dormit pe tine! Ți-a luat-o altul înainte.
Pa, pa.
Nu e vorba de asta, ea stie ca "am placut-o" ca zice la niste prietene care da cu ciocu... si dupa aia i-am spus ca prostu ca nu o mai plac, si de fapt eu tot o plac...
Pai cel mai usor este sa vorbesti cu ea pe net si sa ii spui ca o placi foarte mult, dar nu stiai cum sa o faci. iar daca are iubit eu zic sa nu ii desparti mai bine asteapta pana se despart, vorbeste cu ea si spune-i ca o placi demult dar nu ai indraznit sa ii spui asta pana acum si nu stii daca si ea te place. funda?
Este greu sa ii zici... Tu spui asa, dar tu stii ce greu e sa ii spui? Atatia fiori, atata teama, atatea emotii...
Probabil ca ai dreptate...
Pai..eu cred ca trebuie sa ii fi cel mai buñ prieteñ.
Iñtreab-o ce ii place si iñcearca sa ii faci cadouri.
Dupa o perioada iñtreab-o daca vrei sa fie iubita ta si iñdifereñt de raspuñs, ai iñcercat.
Cu placere si sa va tiña!
Bună!
Părerea mea că la 11-12 ani sunteți puțin cam mici pentru o relație. Nu știți ce este aceea iubire, ci doar vă simpatizați, ceea ce e adorabil, dar zic să mai aștepți. Și-n plus, dacă are iubit, ar trebui să aștepți până să se despartă de el, pentru că dacă îi vei despărți tu, mai încolo te vor urî amândoi.
Multă baftă și să ai o seară frumoasă!
Nu ma bag eu dar faza e ca acela... deja m-am batut cu el ca el de fapt o inselase, si mintise in continuare, si ea tot cu el este dar de acum un an nu mai am mai vb asa mult ca mi s-a stricat si PC si...
anonim_4396 întreabă: