Uite cum sta treaba, în viata nu toate lucrurile țin de noi sau putem sa le controlom în vreun fel, ele se întâmplă vrem nu vrem. Nu este vina ta ca părinții tai sunt divorțați, asta sa îți iasă din cap, asta au decis ei și trebuie sa le respecți decizia mai ales dacă spui ca tatăl tău a fost violent atunci aici este răspunsul. Cu toate ca tatăl tău este mai violent cum ai zis trebuie sa-l respecți în continuare ca părinte indiferent cum e. Încearcă dacă nu cu mama ta, măcar cu fratele tău sa discuți problemele care te apasă, crede-ma mai multe minți găsesc mai multe soluții. Nu este capăt de lume.
Nu prea ai tu ce sa faci decat sa iti trăiești copilăria.O sa mai puteti pleca in vacante si alta data nu te supăra.
În schimb, mama ta poate sa ceara sa fie decăzut tatăl tău din drepturi daca va încurcă mereu si sa nu mai aveti nevoie de aprobarea lui.
Nici în vacanțe nu mai putem merge, dacă ne prinde la graniță ne ridică la poliție, tatăl meu? a făcut procese penale cu declaratii false la interpol? şi nu sunt procese de zi cu zi dacă ne prinde nicibnubmai stau pe ganduri pe fratele meu si pe mama mea ii ia in arest preventiv
Cand doi oameni fac un copil pe care tatăl ii recunoaste,chiar dacă se despart trebuie aprobarea celuilalt părinte ca sa se poata iesi cu ei din tara.
Eu nu am inteles niciodata de ce imi se răzbuna pe copii.Bun, nu te mai înghit eu pe tine ca sot/sotie, dar nu chinui copii.
Oricum, doar mama ta poate incerca sa faca ceva, voi nu prea.
Stai liniștit totul o sa fie bine ai sa vezi
Nu este vina ta ca părinți tăi au divorțată este o decizi loate de Adulți a fost 100% decizia lor
Findca tatăl tău a fost agresiv cu mama ta iar mama ta mai mult ca sigur sa săturat de el și pentru a evita scandalurile și certuri mereu au loat o decizie împreuna
Nu fi dezamăgit nici trist stai liniștit o să vezi in continuare pe bunici tai pe fratele tău mama ta ai răbdare un pic totul o sa fie bine ai sa vezi Descarcă Watap sau Facebook Messenger tine legătura cu fratele tău vorbește cu el Findca doar voi doi mai sunteți când veți crește mari o sa aveți nevoie de unul de altul poți vorbi cu mama ta frate tău prin Watap și Messenger poți săi vezi săi auzi sale spui ce te apasă pe suflet
Nu fi dezamăgit și trist nu poți controla soarta sau destinul ele se vor întâmpla inevitabil ca vrei ca nu vrei importat este să ridici capul sus și să nu te lași doborât de nimic fi băiat deștept și vei reușit multe ai grija de tine