| GeorgeRzv a întrebat:

Salutare TPU,
Părinții mei se ceartă timp de o lună încontinuu, din cauza lui mama deoarece, ea m-a trimis la o nuntă cu soră mea și în loc de 1000 de lei, noi am dat 800 de lei și ea i-a spus soacrei mari că ne-a dat 1000 de lei la noi, până și eu, băiatul ei dacă mă cert cu ea sau încerc să îi zic niște lucruri mă blesteamă și pe mine.
E pensionată medical deoarece în tinerețe a avut un cheag de sânge pe creier care a fost operat.
Și din cauza acestei nunți ea nu mai face nimic pentru noi, pentru casă, pentru găini și pui nu le mai dă mâncare și așa mai departe.
Eu mă pregătesc și pentru admiterea la pompieri și la fiecare traseu simt că nu mai progresez deloc.
Ce pot face să se îndrepte lucrurile?
Ce soluții îmi dați pentru liniștea mea?

10 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Pleaca. Alta solutie nu exista, in special ca discutam despre cineva care zici ca are probleme medicale destul de nasoale.

| 91Bogdan91 a răspuns:

Detașează-te emoțional până ce vei încheia cu bine admiterea. Știu că într-o astfel de situație e aproape imposibil să fii 100% concentrat, dar chiar și așa gândește puțin în perspectivă întreaga situație. E în joc viitorul tău, care nu poate fi decât benefic familiei, poate chiar ar mai îndrepta unele lucruri. Lasă în urmă incidentul cu banii, fii conștient că mama ta are anumite probleme de sănătate iar vorbele pe care le zice nu le-ar fi zis în mod normal. Sunt doar o consecință a disfuncției ei.
Îți urez multă baftă și sper să te aduni pentru a reuși ceea ce îți propui.

| cepIm a răspuns:

Sa inteleg ca de aia 200 de lei ti-ai luat tigari si bautura?

| IonutSiAtat92 a răspuns:

Nu exista blestem mai mare decat cel de mama.Mama ta a incurcato grav de tot.Nu mai are scapare.

| Anuket a răspuns:

Nu te mai certa cu ea. Nu-i mai spune ce crezi chiar dacă îți stă pe limbă că n-ai ce face, e deja om matur nu se schimbă.
Tu ești mare acum, deci pentru tine nu mai e nevoie să facă nimic că ești capabil. De gospodărie v-ați putea ocupa tu și sora.
Trage tare cu antrenamentele, nu te descuraja, progrese vei mai face dacă nu renunți.
Baftă la admitere!

| Freya1 a răspuns:

Încearcă să ignori situația si cu prima ocazie mutate.Si zic asta nu pentru ca e corect ca ati dat doar 800 de lei in loc de 1000, ci pentru ca spui ca e dificil de trăit cu ea.

| darrio2007 a răspuns:

Te-ai gandit ca nu se simte bine din cauza a ceea ce a avut in tinerete? Sechelele raman tot restul vietii in anumite cazuri. Si de ce nu ati dat toti banii? Nu o critica pe ea pentru greseala voastra. E usor sa arunci cu piatra fara sa judeci.

| geoconda a răspuns:

Asa face pentru 200 de lei? Banii ăștia i-ati oprit voi, nu?

| Mosotti a răspuns:

Sa ii ignori si sa iti vezi de treaba ta, lasa-i dracu.

Răspuns utilizator avertizat