Lol, prietenul tau stie ca te-ai intalnit cu fostul? Cel mai bine ar fi sa iei o pauza, sa stai un pic singurica si sa cugeti ce simti tu pentru fiecare.
Totusi, urata treaba, stai cu asta si il suni pe celalalt.
Fete ca tine nu sunt de ţinut prin preajmă.
Oricum aşa se va întâmpla dar adaug şi eu "energie negativă" asupra-ţi şi îmi doresc enorm să-i pierzi pe amândoi!
Ia gândeşte-te cam cum s-ar simţi actualul să-l laşi baltă după 5 ani?!
Voi femeile, unele dintre voi, vă gândiţi exclusiv la voi şi nu plecaţi niciodată de la premiza că şi cel de lângă voi are sentimente şi apoi mai aveţi şi tupeu să vă miraţi de ce bărbaţii sunt misogini.
Totală lipsă de respect pentru tine!
Salut!
Incurcata treaba.Analizeaza`ti cu atentie sentimentele si vezi daca merita sa arunci 5 ani la gunoi. Daca fostul nu vrea sa raspunda la telefon inseamna ca stie el de ce o face.eu zic sa1ti vezi de viata ta asa cum e
Fugi dupa 2 iepuri si te trezesti fara niciunul! Hotaraste-te, clarifica-ti sentimentele si mai apoi ia o decizie finala, fara ca dupa sa te razgandesti(din nou).
Eu zic ca daca te domina actualul si e asa posesiv nu e de bine si zic sa o lasi balta pentru ca gandeste-te daca acum iti face asa ceva dar mai tarziu gandeste-te bine si vezi ceea ce se poate imtampla dupa
Effy35 întreabă: