Când ceri răspunsuri sincere, presupui că ele ar putea fi și nesincere. Ce interes ar avea cineva să dea un răspuns nesincer.
Răspunsul meu. În dragoste este mai bine să îți pară rău că nu ai ratat nici o șansă, decât să îți pară râu că ai ratat-o.
Să lupți...să ce? fata pleacă, aia e, asta nu-i relație să fiți definitiv fiecare în altă țară
Daca esti pregatit pentru casatorie, atunci continua sa o cunosti; dar daca nu esti pregatit pentru casatorie, atunci pentru ce sa iti chinui sufletul?
https://www.viatasisanatate.ro/iubeste-inteligent
Vrei raspunsuri sincere? Sincer, cred ca ai probleme la căpuț daca tu iti pui problema vreo secunda dupa doar 2 săptămâni (de vorbit pe Facebook PRIETENESTE, nici macar petrecute impreuna) sa "lupti" pentru ea.
De aia esti singura.
Nu-i problema ta ce am eu la cap eu doresc doar răspunsuri sincere si nu este numai vorba doar de mesaje scrise pe Facebook ..Nu stiu ce sa zic măcar ai citit tot?
De fapt, chiar nu sunt, iar cand am fost, a fost alegerea mea ca intotdeauna au stat la coada unii batuti in cap ca voi care aveau impresia ca dupa cateva conversatii pe Facebook sau chiar iesiri, era ceva special intre noi si "luptau" pentru o relatie. Chiar si acum am parte de d-astia, desi stiu clar ca am prieten, dar ei au vazut prea multe filme si "lupta" in continuare. Unii stau in mesajele mele de cativa ani deja...dar na, daca tu ii consideri destepti pe oamenii de genul, e treaba ta, eu am o cu totul alta parere.
Da, am citit tot, nici ăia mici nu se comporta ca tine. Mai iesi din casa, iesi cu fete, vezi cum funcționează viata reală, lasă filmele. Dupa 2 saptamani, chiar si daca stateati 24/7 bot in bot, tot era stupid sa pui problema asa.
"desi stiu clar ca am prieten"
Si eu sunt Papa Francisc de la Roma.
Tu clar ai o imaginatie bogata.
Ehh imi pare rau da genul acesta de femeie mie sincer chiar nu mi-ar trebui fiindca esti una din aia cu mofturi etc sa nu mai continui ca nu are rostul.
Eu am cerut o parere dar se vede clar ca uni doar stiu sa se lauda sau sa
neglijeze persoanele...
Da, mai, sunt cu mofturi pentru ca MI LE PERMIT. Asa ca da, cand eu am studii superioare, am venituri destul de mari, iar pana la astea am avut aproape in toti anii de studiu bursa de merit, mai am si "o lecuță" de cultură acolo, nu mult, dar suficient sa nu ma fac de ras cand deschid gura, EVIDENT ca nu o sa accept ultimul prost care abia leaga doua cuvinte, n-a realizat nimic in viata si nici nu are vreun gand. In plus, cred ca am precizat clar ca am o relatie...dar poate la tine fidelitatea e un moft.
Acum ca am lamurit aspectul asta (poti sa consideri lauda, nu ma intereseaza), e cazul sa precizez ca desi da, am mofturi, nu am fost niciodata incorecta cu un barbat si am fost intotdeauna clara legat de sentimentele si parerile mele fata de el. Doar ca aici intervine prostia lor, asemanatoare cu prostia ta, ca unii au impresia ca traiesc in vreun film pe care l-au vazut ei la TV si cred ca totul e posibil, in dragoste la prima vedere, in suflete pereche si alte tembelisme d-astea.
Bun, si in ultimul rand: ai cerut o parere, ti s-a zis o parere. Cand (daca) o sa te maturizezi o sa intelegi ca parerile sunt valide si cand nu reprezinta ceea ce vrei tu sa auzi si ca adevarul uneori doare. In fine, pana ajungi tu la maturitate, lupta pentru iubirea vietii aia a ta de 2 saptamani
Wow, deci tu chiar esti atat de ratat incat relatiile exista doar la nivel imaginar pentru tine? Macar daca iti spuneam vreo mare realizare a mea, dar relatie poate sa-si faca si ultimul prost, urat, efectiv orice ratat, pana si tu, nu e mare lucru.
Cum ai zis, orice prost si ratat iti poate gasi o relatie.
... Mai putin tu, iar asta ar trebui sa te puna serios pe ganduri.
Ca stai pe un site ca asta si minti lumea ca ai relatie, ca intr-adevar e unul amarat care sa te suporte pe tine. O femeie toxica. Mhm.
Stau pe site-ul asta in principal pentru ca ma amuza prostii...si aici am gasit destui (spre exemplu, azi pe tine). Secundar mai si ajut cu răspunsuri oamenii care nu-s totusi prosti (eu le raspund si prostilor, dar cum nu-i duce capul, n-au ce sa extraga din ce zic, logic). Iar al treilea motiv e ca m-au platit astia de la TPU sa te mint pe tine ca am relatie si alte chestii pe care astept sa-mi spui tu ca nu le am din moment ce stii atat de multe...nu si sa scrii, dar uite, iti dau ocazia sa exersezi in timp ce eu rad de tine in continuare.
Nu mai scrie. Te-ai facut destul de ras.
Nu mai scriu ca te ia capul de la atâtea litere, nu? Si argumente, chestii...nu stie omul prost d-astea
Hai, ignore, ca maine n-o sa mai am chef de tine
Se vede clar cine are " o lecuta" deja faci prosti persoanele care au nevoie de ajutor. Oameni ca tine nici nu ar trebui sa fie pe grupul acesta fiindca nea esti mai deșteaptă, înțeleaptă jignind persoanele de aici si observ ca nu sunt singurul asa ca multa bafta in continuare...
Nu mai nimic de discutat cu oameni ca tine.
Ma da nu inteleg daca te amuză ceva aici ce mai cauti aici locul tau este pe la cei inculți ca tine fiindca de ceva timp au aparut multi ca tine, nu au ce face pe acasă, cu bani gata de la iubitul, taticul si veniti voi aici sa faceti mișto de alți. Suntem proști dar tu esti mai proastă ca noi?
Auzi la ea ca orice prost poate sa isi faca o relatie. Unii defavorizati genetic se chinuie o viata intreaga sa fie cu cineva si esueaza lamentabil. Nu toata lumea isi gaseste pe cineva.
Daca am bani, repede sunt bani gata Doar pentru ca pe tine nu te-a dus capul sa faci bani (cum nu te duce nici sa intelegi ce scriu aici sau sa pui naibii mana pe o carte de gramatica), nu inseamna ca nimeni n-a stiut sa faca.
Ma opresc aici ca e o vorba: nu te contrazice cu un prost ca (...) In fine, eu zic una, tu citesti, nu intelegi nimic (semn de mari capacitati intelectuale ce ai), dar raspunzi.
E bine ca-ti permiti tu sa ma faci pe mine inculta sau proasta Cate clase ai mai exact? Daca te intreb ceva de baza din liceu (ca sigur studii superioare n-ai), stii sa-mi raspunzi fara sa cauti pe Google?
Daca te referi la aspectul fizic, te inseli grav. Aspectul fizic si lipsa banilor sunt doua chestiute pe care dau vina cei care nu au succes pentru ca e mult mai usor sa arunci pe factori externi decat sa zici "ba, poate sunt eu prost si nu stiu unde sa caut" sau "poate am pretentii prea mari" ca e o problema si asta, vin unii prosti vai de ei, dar stramba din nas cand dau de una proasta care i-ar vrea. Daca doar aspectul fizic ar fi problema, ar gasi usor...si chiar fete frumoase ca nu toate cauta la randul lor altii frumosi. Doar ca de multe ori unul care crede ca singurul lui defect e ca e urat, mai e si prost si needucat si sarac. Ideea e sa ai totusi ceva de oferit si sa fii realist legat de asta. Cu cat ai mai putine de oferit, sansele sunt diminuate, da...ai o "paleta" mai larga de optiuni cand ai si bani, arati si bine, esti si destept, ai si simtul umorului, etc etc si de aia acolo iti permiti sa faci si mofturi. Cand nu ai mai nimic de oferit trebuie sa constientizezi ca nu mai ai dreptul la mofturi. Cam asta e ideea. Am vazut multe cazuri de oameni urati si saraci, chiar si un pic prostuti, care aveau relatii cu tipe un pic peste nivelul lor.
Spre exemplu, cel care a pus întrebarea...are greseli gramaticale foarte multe, din modul de exprimare reiese ca nu are prea multa scoala, nici nu intelege textul la prima citire. Chestiile astea pun pe fuga multe fete cu studii. Crezi ca e constient? Garantez ca daca ii da una cu seen sau ii zice ca nu-l place, el crede ca e ea mofturoasa. Face ceva sa remedieze problema? Iar nu, ca gramatica se invata usor, nu tine de genetic. Ar putea sa isi gaseasca iubita? Da, dupa cum vezi mai gaseste cate o tipa cu care vorbeste. Ar putea sa aiba mai mult succes? Clar da, daca ar fi suficient de matur incat sa poata sa vada realitatea in care se afla (pentru ca intai trebuie sa te vezi ca esti agramat ca sa poti sa remediezi asta).
Eu unul nu inteleg ce legatura are cum scrie un om cu atractia. Scrisul nu creeaza atractie. Mai degraba fetele au pretentii prea mari, nu baietii. Daca una ii da cu seen nu e asa mare problema, dar daca isi ia seen de la toate atunci chiar ca ar trebui sa renunte. In fine, in Japonia 1 din 4 barbati e virgin la 40 de ani. Cel mai mult in atractie conteaza fața. Foarte multi nu au acele trasaturi faciale care atrag, iar daca fața nu te ajuta nu prea ai ce face. Cica fetele frumoase nu cauta neaparat frumosi. Aici sa te creada cine o vrea, eu unul zic pas. Chiar si una urata viseaza la unul frumos. Aspectul fizic e factorul decisiv.
Mda, de aici si forever alone. Dar daca stii tu mai bine, ce pot sa te mai corectez eu? Ce rost mai are sa iti explic eu ca de la caracter, la modul cum te exprimi (deci da, scrisul, unul care mi-a intrat in mesaje cu "buna frumoas-o" si cu "ce m-ai faci?" e exclus din start, poate sa fie el si print), la educație...toate astea sunt MAI IMPORTANTE decat aspectul. Conteaza si aspectul evident, nu-s ipocrita, dar conteaza in sensul ca ti-a pasat de tine si de corpul tau si ai avut grija la alimentatie, ai facut sport, automat devii placut fizic, daca te mai si ingrijesti (adica nu te plimbi cu dintii negri si dusul se face cu apa si sapun), folosesti un parfum, te îmbraci intr-un fel (deci nu ca ultimul cocalar)...in fine, se intelege ideea. Nu trasaturile genetice conteaza atat de mult cand vine vorba de atractie fizica.
Dar cum ziceam, e mai usor sa te complaci cu ideea "asta e, nu mi-a dat mama natura trasaturi frumoase" decat sa accepti ca actually, daca nu te place nimeni e COMPLET si ABSOLUT vina ta si 100% e ceva ce gresesti TU.
P.S. Aspectul fizic NU e niciodata (exceptie sex, ca noi vorbim de relatii) factorul decisiv, e doar o carte de vizita, atat. Se poate si fara, iar cand exista doar elemntul asta, e cam degeaba. Si lasa Japonia in pace ca e alta cultura, alta populatie acolo, nu se leaga.
Nu e mai important scrisul, un barbat frumos poate sa scrie si cu picioarele si tot va avea partenere. Bineinteles ca conteaza aspectul. Cei care sunt respinsi de sexul opus nu au ce sa lucreze la ei daca fața nu ii ajuta. Trasaturile de la natura nu se pot schimba. Un barbat de care nu sunt atrase femeile nu are nicio vina, decat probabil ca s-a nascut defavorizat genetic. Eu unul nu stau sa ma plang, deja m-am impacat cu ideea ca o sa mor singur.
Nu pot da buzna peste familia ei ca inca nu ne-am prezentat familiei
Uita de ea!
Nu va mai incapatanati sa credeti in fantezii Disney.
Tot voi o sa va alegeti cu un psihic la pamant dupa aia.
Cand ceva se vede din avion ca nu prea are cum sa mearga e cazul sa puneti stop.
Tu trebuie sa faci ce crezi tu ca este bine pentru tine. Lasa oamenii rai si mincinosi cu ale lor. Se vede ca sunt multi pe aici care se prefac ingeri dar sunt exact opusul. Anastasia e doar un exemplu. La cat de perfecta e ma mir ca nu are deja o religie in numele ei.
Omul toxic atunci cand nu are argumente (iar ce ai scris tu mai sus sunt doar frustrarile unei pipițe ordinare care se vede cineva dar nu are de ce sau cu ce si o stie si ea mai bine) incepe sa insulte ca pe târlă la el ca in final, cand ramane fara alte idei de insulte, sa dea ignore.
Pentru ca asa face un om inteligent si deloc frustrat, sau toxic. Aviz tie AnastasiaK.
De aia stai aici si te certi cu "prostii", de viata buna ce ai si ca ai "preten".
Doamne fereste sa admiti adevarul, ca esti o no-life-ra pe care nu o vrea nimeni.
Scuteste-ne. Minti de ingheata apele.