| RedGoat a întrebat:

Sunt boboc si am o colega care imi da niste "semnale ciudate". O sa va enumar cateva episoade (in ordinea in care s-au INTAMPLAT) :

1. I-am pastrat manualul de istorie special (mi-a multumit)

2. Peste cateva zile stateam singur in banca, si ea se ducea spre usa sa iasa afara, si m-a intrebat "hei (numele meu), ce faci?" si dupa am schimbat cateva vorbe

3. Intr-o zi cand a lipsit,am zis sa ma bag in seama cu ea pe telefon (mesaje) sa vad ce a patit. Am intrebat-o "hei,ce faci,ce-ai patit de nu ai venit la scoala?", iar dupa mi-a raspuns si ea frumos si i-am dat temele. (cand mi-a multumit mi-a trimis emoticonul care saruta cu o inimioara)

4. Cand ma uit la ea ( ma uit anume laughing)) ) si vede ca ma uit la ea imi zambeste si ne uitam in continuu la noi, dar intorc capul

5. Ieri am intrebat-o de numele unei fete si dupa m-a intrebat "da o placi?" si i-am zis ca da, si a zambit.

6. Astazi, cand se ridica din banca, iarasi ne-am intersectat privirile si de data asta mi-a facut cu ochiul

7. Am decis cu ea ca pe luni sa-mi faca cunostinta cu fata aia

PS: are prieten
Intrebare: ce vrea sa insemne ceea ce face ea?

2 răspunsuri:
| RedGoat explică:

Am uitat sa precizez ca mi-a zis dintr-o data "(numele meu), arati bine" si mi-a zambit

| Z6 a răspuns:

Ai o buna colega, si o viitoare buna prietena. Fata pare a se bucura de o posibila''viitoare relatie'' a ta.
Sau a fost intimidata de faptul ca ''o placi'', si si-a cam taiat elanul.Nu asa se face o fata geloasa.