| Costin318 a întrebat:

Salutare TPU! Sunt casatorit de 6 ani cu o femeie care este cu 6 ani mai mare decât mine. Avem 2 copii impreuna, unul de 4 ani și 8 luni și celalalt de 1 an și 3 luni. Cam de 1 an nu ne mai înțelegem deloc, ea spune ca ma iubește dar eu nu simt deloc asta si cu timpul m-am racit de tot de ea, nu mai simt nimic pentru ea. Eu muncesc de dimineata pana seara, adica plec la 6 dimineata si ma intorc la 16:30 stau 1 ora și dupa plec la minijob pana la 22:00, 23:00 pentru ca ea nu lucrează și nici nu vrea sa meargă ea la minijob si sa raman eu acasă sa am grija de copii. Toată ziua sta în casa, nu prea face nimic, adica are grija de copii nu pot sa spun ca nu are dar cam atât, mancare nu știe sa facă dar nici nu încearcă sa facă, la copilul cel mare ii da sa bea doar lapte și dulciuri, pufuleti, salam, nu ii da nici macar ce fac eu de mancare si la cel mic doar piept. În fiecare seara când vin de la munca ea ma întreabă ce mai mancam ca nu mai este nimic. Am încercat sa nu mai fac eu mancare cu gândul ca poate încearcă sa facă și ea dar degeaba. Lasam carnea în frigider nu se apropia de ea decât în ziua când expira si o arunca. Copiii nu ii scoate deloc afara toată ziua ii tine în casa.Ganditi-va cum ma simt eu cand ajung acasă la 22:00, 23:00 si cel mare ma așteaptă în usa si plângând ma întreabă dacă il duc putin afara.Am discutat de multe ori pe tema asta dar nici o schimbare. Anul trecut am decis sa divortam si i-am dus la mama ei, dar după câteva luni i-am adus înapoi pentru ca mi-a promis ca o sa se schimbe, ca ea se omoară daca o las, dar tot degeaba. Asa ca mi-am pierdut toată răbdarea, încet încet simt ca înnebunesc în ritmul asta si am decis sa divortam dar imi iubesc foarte mult copiii și nu stiu ce sa fac. Ma puteți ajuta va rog cu niște păreri? Merita sa continuam asa sau mai bine divortam? De schimbat nu o sa se schimbe, dacă nu s-a schimbat pana acum de acum nici atat.

31 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Ati putea incerca si consilere maritala, Petrica Mihent din Oradea e un consilier crestin foarte bun, face si consiliere on line. Daca s-ar angaja sa faca schimbari bune si fata de o alta persoana care o mai intreaba cum sta, sunt sanse mai mari sa progreseze.