In primul rand acorda-i mult respect, fetele din ziua de azi apreciaza foarte mult asta pentru ca multi baieti nu mai cunosc acest termen... daca te incalzeste cu ceva: sunt o fata asa ca ce iti spun aici e din propria experienta si am ceva ani de experienta
Pasul doi este sa fii in preajma ei cat mai mult, dar nu asa de mult incat sa o sufoci. Daca ii spui dintr-o data ca o placi s-ar putea sa aiba un sentiment de respingere, deci daca petreci timp cu ea si te considera interesant ai un punct in plus. Ai putea sa o inviti la o plimbare dar nu pentru ai spune ce simti pentru ea, ofera-i pentru inceput prietenia aia speciala (stii ca relatiile serioase se nasc din prietenii) iar dupa ce creezi o legatura speciala cu ea poti incepe sa ii oferi flori, ciocolata. De exemplu daca va mergeti pe strada si vezi o florarie cumpara-i cu pretextul ca ati trecut pe acolo o floare... Iti urez mult succes si sper ca sfaturile mele sa iti fie de folos. Daca mai ai nevoie de alte sfaturi sunt dispusa sa te ajut.
De cand o cunosc ies afara aproape zi de zi cu ea, dar in anturaj, singuri nu prea am avut ocazi ca nu iese singur, mereu cand o chemam afara intreaba daca mai sunt fete, daca nu este vreo fata nu iese, am incercat sa ii spun sa iasa la o tigare ca eram singur, dar a zis ca sa o sun cand iese sor-mea... vreau sa zic ca daca o invit ca intre prieteni, mereu intreaba daca mai iese cineva, ca cica ne plictisim noi 2.
Fetele nu se castiga tabarand pe ele cu declaratii pana nu ai stabilit o legatura. Trebuie sa-i arati ca o respecti, sa o inviti undeva, sa afli ce ii place, ce viseaza etc. Punandu-i unele intrebari, cautand activitati / hoby / aspiratii comune de la viata intelege ca esti interesat de ea. Trebuie sa-i castigi increderea, sa te faci si tu interesant pentru ea si vine si vremea cand ii promiti luna. In felul asta iti este si tie mai usor cand va mai obisnuiti unul cu altul. Graba strica treaba, poti sa pari ca esti superficial si crede despre tine ca ai interese doar in ce priveste fizicul ei ( si nu se stie daca nu e doar asta pana nu o cunosti mai bine ). Ca sa faci toate astea nu-ti trebuie curaj ca la razboi. Emotiile sunt normale cand esti cu o persoana care iti place altfel ar fi echivalent cu a sta la rand la umplut sifoanele. Nu e o rusine sa te vada putin incurcat si emotionat, poate chiar sa aprecieze asta daca esti cat de cat atragator pentru ea. Apoi tracul mai trece de la sine pana... ajungeti la primul sarut si o luati de la cap cu emotiile. Asta e farmecul, daca nu esti in stare esti facut numai pentru a duce gunoiul.
Zi direct ce simti! Nu te teme! Rusinea vine si trece! Daca te refuza, nu-i nicio problema! Marea-i plina de pesti!
Mak9498:
De cand o cunosc ies afara aproape zi de zi cu ea, dar in anturaj, singuri nu prea am avut ocazi ca nu iese singur, mereu cand o chemam afara intreaba daca mai sunt fete, daca nu este vreo fata nu iese, am incercat sa ii spun sa iasa la o tigare ca eram singur, dar a zis ca sa o sun cand iese sor-mea... vreau sa zic ca daca o invit ca intre prieteni, mereu intreaba daca mai iese cineva, ca cica ne plictisim noi 2.
>>>> De cand o cunosc ies afara aproape zi de zi cu ea, dar in anturaj, singuri nu prea am avut ocazi ca nu iese singur, mereu cand o chemam afara intreaba daca mai sunt fete, daca nu este vreo fata nu iese, am incercat sa ii spun sa iasa la o tigare ca eram singur, dar a zis ca sa o sun cand iese sor-mea... vreau sa zic ca daca o invit ca intre prieteni, mereu intreaba daca mai iese cineva, ca cica ne plictisim noi 2. >>>>
De aici iti dai seama ca nu se simte pregatita pentru o relatie mai apropiata cu tine. Asta nu inseamna ca nu te poate place.
Ma omule, singura modalitate e sa-i zici direct verde pe fata, si fie ce o fi, sau vrei sa stai si sa astepti pana la batranete tot asa? e mai bine sa stie, daca o fi sa te respinga, si o sa rada prietenii dupa tine asta trece imediat, dar daca nu ii zici vei ramane mereu cu asta in suflet.
anonim_4396 întreabă: