| Braisono_Daniel_1988 a întrebat:

Salutare TPU, vin si eu cu o intrebare aici.

Situatie: de 15 ani am un job la o multinationala care presupunea sa plec perioade lungi in alte tari, nu mai am prieteni, am avut doar munca si construirea familiei.

Problema: Sotia m-a inselat ani la rand, am descoperit de cateva zile(a stiut sa se ascunda, am tot incercat sa aflu si inainte, dar nu am reusit), urmeaza divortul.(nu avem copii)

Intrebare: cum pot sa gasesc femei in aceasta noua lume?
O lume unde totul este digital, totul este imagine, superficialitate, creiere mai mult goale decat pline, dar pline de opinii si pareri neavizate, totul este swipe left, daca nu ai insta nu existi... etc... stiti ce zic

Dificultate: nu am simtul esteticului, inteligenta emotionala si vrajeala necesara, eu mi-am dezvoltat abilitatile legate de job... in acel mediu excelez(mediu de barbati)

Motivatie: trebuie sa ma adaptez, nu vreau sa raman singur pentru restul vietii.

Multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri

19 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Femei gasesti pe toate drumurile, inclusiv la locul tau d emunca sau la cafenele, barurile, restaurantele din jurul locului tau de munca, fiindca la locul de munca nu ai voie s afaci avansuri.
Nu ai nevoie de vrajeala ca sa agati o femeie, ci de respect si bun simt, ca restul este chimie si daca te place, iti vine si ea in ajutor.
Motivatia vine numai din creierul si inima ta, din dorinta ta interna, iar daca nu vrei sa vina nimic, apai nu avem noi cum sa te ajutam.

| abcdefg100 a răspuns (pentru Violleta2022):

Ochelari.

| abcdefg100 a răspuns (pentru abcdefg100):

Ah, ai editat comentariul. Deci i-ai pus la ochi.

| Braisono_Daniel_1988 explică (pentru Violleta2022):

Dpdv al tau de femeie, este foarte simplu. Femeile mereu au zeci de abordari pe zi... ele doar aleg cu cine sa interactioneze. Daca nu azi. maine vin altii. Pt barbati... nu e la fel. Este tragic de greu

| GabiDumitrescu a răspuns:

Plateste cu bani, nu plati cu ani. Fii mai pragmatic...

| TimberWolf a răspuns:

E bataie mare pe femeile calumea, cand apare cate una toti se ingramadesc la ea, primul venit primul servit, pac, apare repede si plodul, pana ajungi tu la ea e prea tarziu.
Sansele sa gasesti una din asta sunt minime.

| adryang78 a răspuns:

Nu există rețetă pentru asta, chimia între două persoane nu are nimic de-a face cu raționalul. Oricum, evită să cauți pe rețele de socializare sau site-uri de dating, etc. Fii tu însuți, interacționează cât mai mult cu persoanele din jur, inclusiv femei și totul vine de la sine, dacă va fi să fie.
Problema cea mai mare o reprezintă absențele îndelungate. Nu sunt deloc benefice unei relații, după cum ai constatat pe pielea ta. Ți-ai construit o carieră, în detrimentul relației cu soția ta. A fost o alegere. E greu de presupus că vei reuși să ai o relație stabilă cu cineva, e important să înțelegi asta.

| Braisono_Daniel_1988 explică (pentru adryang78):

A fost o alegere comuna. Nu am facut nimic de capul meu, mereu am discutat cu sotia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

RATA de acceptare la femei pentru bărbați ca tine cu facultate și divorțați este de 4 bărbați din vreo 2000 de bărbați.

| Braisono_Daniel_1988 explică (pentru anonim_4396):

Am 35. Stiu care sunt statisticile, de asta am zis sa caut solutii cumva.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Braisono_Daniel_1988):

Caută oriunde în alte părți dar nu pe internet nici măcar pe site de matrimoniale serioase.

| Braisono_Daniel_1988 explică (pentru anonim_4396):

Multumesc

| tunoi88 a răspuns:

E greu in ziua de astazi si daca esti deschis putin la minte, o sa iti dai seama ca toate inseala. Am facut cam de toate in viata, m-am insurat la 38 de ani si am avut in viata mea si doamne si femei happy
Toate inseala dupa o perioada chiar si alea cuminti daca stai de capul lor cedeaza. Sunt multe de zis, daca vrei iti explic in privat mai multe, poti sa imi scrii sa te ajut cu un sfat!

Multumesc!

| elennaionela14 a răspuns:

Iti inteleg frustrarile dar nu toate au terminat MIT sa aiba standardele tale.
Dar nu iti imagina ca o gospodina va mirosi a parfum 24/24 sau una 90 60 90 si cocheta si doctoranda va fi o gospodina.
Depinde ce vrei tu de la viata si in viata de cuplu si familie.
Viata de cuplu si familie nu inseamna sa fii tu plecat 25 de zile din 30 sau 31.
Ma abtin de mai multe.
Succes

| abcdefg100 a răspuns:

Ai spus "presupunea". Mai presupune acest job plecarile respective? E important de stiut ca sa-ti pot scrie mai departe.

| Braisono_Daniel_1988 explică (pentru abcdefg100):

Din pacate inca presupune. Aveam apartament de platit, afaceri, terenuri... nu am putut sa renunt la job si gata... ratele si datoriile nu aveam cum sa le platesc cu un salariu de Romania. Eu am intrebat-o pe sotie, vrei sa facem asta? Poti? Esti sigura? Ea a spus da e pentru viitorul nostru si pentru ce copii o sa avem. am zis ok, hai sa facem viitor.

| EdwinCT a răspuns:

Oamenii sunt obsedati de telefoane, au din ce in ce mai multe vicii, sunt spalati pe creier si nu mai gandesc rational. Nu ai nevoie de vrajeala sau sa arati foarte bine. Trebuie sa fi tu, curat, respectuos, cu încredere in tine si masculin. Este greu sa gasesti o femeie "de casa" in zilele noastre. Cel mai ușor si sigur este sa interactionezi cu cat mai multa lume, sa te bagi in toate anturajele cat de cat ok si sa comunici cu toata lumea, cu timpul o sa ajungi sa intercationezi cu femei din cunostinte in cunostinte. Nu incerca cu Tinder sau porcarii de genul, dai de femei naspa, succes!

| Braisono_Daniel_1988 explică (pentru EdwinCT):

Mersi EdwinCT, pare un sfat bun de urmat. O viata frumoasa si linistita iti doresc.

| EdwinCT a răspuns (pentru Braisono_Daniel_1988):

La fel, domnule! Sanatate!