In primul rand, ce te supara mai tare pe tine? Faptul ca este posibil sa fi fost cu mai multi barbati decat ti-a spus tie? Sau faptul ca ii place sa experimenteze diferite aspecte in viata ei sexuala?
Faptul ca o fata doreste sa experimenteze, de multe ori poate sa insemne ca nu are multa experienta sexuala, dar isi doreste. - Ce-i rau in asta? Este visul unui procentaj mare de barbati sa gaseasca o asa fata.
Parerea mea este ca indifrent ce a facut in trecut nu are relevanta, atata timp cat ea te-a ales pe tine. Daca te deranjeaza aceste aspecte eu sugerez sa vorbesti cu ea de pe acum despre ele si sa-i explici, altfel o sa va afecteze relatia pe termen lung.
Sper sa nu te superi pe mine, dar parerea mea sincera este ca nu o meriti atata timp cat esti deranjat de un posibil trecut al ei si de dorinta ei de a experimenta pe latura sexuala.
Ce diferenta face pentru tine daca a fost cu 2 sau cu 10-15 alti baieti inaintea ta? Te face sa te simti mai putin barbat? te face sa te simti nesigur pe tine?
Eu cred ca-i nevoie sa-ti pui anumite intrebari si sa gasesti respunsul la ce te deranjeaza pe tine de fapt si de drept.
Numai răspunsuri contra am primit, nu I nimic mulțumesc tuturor pentru răspunsuri! Ma descurc și singur.
Dacă vrem sa ne mutam împreună, gen sa nu mai fim la distanta și sa ne facem un viitor, strica ceva? Nu înțeleg nrgativitayea voastră cu aceste răspunsuri seci, care nu au o logica.