Nu stiu ce sa spun, daca tu nu te mai simti bine in relatia ta ar fi bine sa renunti, dragoste cu sila nu se poate...
Si daca a inceput sa iti placa de alta asta inseamna ca nu mai simti pentru ea aceea iubire pe care o simteai odata Daca o sa incerci cu prietena ei va fi foarte dezamagita. Tu sti cel mai bine ce trebuie sa faci, pune-te in locul ei...Tu cum te-ai simti sa fi lasat pentru prietenul tau? Daca chiar iti place de tipa noua poti astepta ceva timp dupa ce te desparti de iubita ta.
Dacă nu îţi mai place de ea renunţă, nu eşti căsătorit. Nu are rost să vă distrugeţi zilele unul la altul.
Asta se intampla daca intri in relatie fara sa iubesti respectiva persoana. Las-o acum, mai bine acum decat sa isi dea seama ca nu o iubesti. Esti sub orice critica oricum.
Nu te uita nici la una nici la cealalta. Tu cauta o fata care are caracter.
"Ceea ce face farmecul unui om este bunatatea lui." (Proverbe.19:22) Daca o fata nu e buna si e rea, atunci nu te uita la ea, oricat de frumoasa ar fi. Mai mult, daca nu esti pregatit pentru casatorie atunci nu cauta sa ai o prietena.
Buna! In mintea si in inima ta mi se pare ca se da o lupta... Daca nu.ti mai place actuala ta relatie de ce nu o terminati? Acum, sincer sa-ti spun nu ar fi moral sa te combini cu cea mai buna prietena a ei! Nici tie s.ar putea sa nu iti fie bine, poate fata nu te place si vor planui sa te faca sa suferi. Incearca sa gasesti o fata noua, departe de anturajul cu cele 2 fete! E doar parerea mea...
Daca e un baiat intre doua fete si nu stie pe care s-o aleaga ca si prietena, atunci fiecare fata sa-i scrie o scrisoare in care sa specifice relatia intre ea si parinti. Si in felul asta, poate baiatul va hotara singur care va fi prietena lui adevarata.