Dacă iubești cu Adevărat da cu Adevărat din toată inima ști ce ai de făcut nu trebuie săte interesez gura nimănui și lumi când iubești cu Adevărat da cu Adevărat nu ai văzut nimic nu ai auzit nimic nu ști nimic și de ști și de ai văzut și de ai auzit taci și esti orb și mut. Pentrucă iubești cu Adevărat da cu Adevărat.
Sa iubești cu Adevărat da cu Adevărat nu înseamnă să spui ce ai auzit ce ai văzut sa iubești cu Adevărat da cu Adevărat înseamnă să și înduri sa și rabzi să înțelegi sa ai răbdare într-o relație unul dintre voi o sa fie mai puțin așa adică mai puțin cu nervi ca se întâmplă te enervezi pe ceva și lași și înțelegeți ca are nervii și înțelegi situația ca trebuie sa fi calm și înțelegător.
Realitate mea Adevărul meu.
Eu iti recomand sa te abtii! Ceea ce faci tu este de Codul penal: hartuire, violarea vietii private, constrangere la actiuni impotriva voinei ei, sechestrarea prin violenta a unui bun, poate si altela.
Daca fata iti face plangere penala e de rau. Si ceea ce ai scris tu aici poate fi foosit in instanta.
Stii ca unul din capetele de acuzare la adresa fostului politist Cioaca a fost cel prin care el a umblat in telefonul sotiei? Ceeea ce rezulta ca nici in telefonul sotiei nu poate umbla sotul, dara mite prietenul.
S-a ascuns in baie de tine sa dea mesaje, si-a sters conversatile, a facut-o din nou dupa ce ai prins-o, si acum te vrea inapoi?
Bro iti doresc tot binele din lume dar fii realist, mergi mai departe, mergi in treaba ta ca iti calci pe inima daca o ierti si linistit tot nu vei sta, ca tradarea nu se intampla odata, tradarea e o boala, se repeta, asuma-ti daca asta vrei, dar in adancul tau nu vei avea liniste, increderea in relatie se pierde o singura data, dupa nimic nu mai e la fel, nu o spun doar asa, o simti si tu.