Nu ai ramas fara tata...o sa stea mai departe ca sa evite sa va amestece si mai rau in problemele lui, dar asta pana le poate rezolva. Gandeste-te ca doar e plecat o perioada si ca ii e si lui dor de tine. Intre timp ai grija de tine si de ai tai, ca desi ai 12 ani trebuie sa le fii sprijin la greu, si partea buna e ca iti poti forma de tanar un caracter puternic, de barbat, si sa ai grija sa nu ajungi si tu vreodata in situatia asta. Trebuie sa fii puternic si sa ai incredere ca o sa va descurcati, altfel o sa fie mai greu pentru toti.
Ajutati familia sa treaca peste asta si ei te vor ajuta pe tine. poate veti reusi sa platiti datoriile si tatal taw se va intoarce el a plecat de acasa pentru ca se simtea vinovat si se simte respondabil ca va creat atata suferinta ceea ce inseamna CA VA IUBESTE MULT :X
Si eu am ramas fara tata prin clasa a6a. si ce pot sa iti zic este ca trebuie sa mergi mai departe. Cauta sa ai cat mai multe activitati sa te plimbi cu rolele, bicicleta etc. De preferabil nu la calculator. ca sa nu te mai gandesti la asta. incearca sa iti petreci timpul cu colegi, copii, prieteni, sa nu fi singur.
Pai,si tatal meu a plecat anul trecut in vara.dar asta nu inseamna nu-l mai ai...o sa te viziteze, iti garantez...nu poate sta departe toata viata, tatal meu ma viziteaza odata la 2-3 luni si ma multumesc cu atat.e mai bine decat nimic
Daca ai posibilitatea sa mergi tu la tatal tau daca nu... nu stiu. poate o sa vina acasa cand o sa-si plateasca datoriile