| vlad7777777 a întrebat:

Salutare tuturor...am impresia ca prietena mea ma insala...Cum pot afla parola ei de facebook? Multumesc anticipat!

5 răspunsuri:
| dannys a răspuns:

In primul rand incearca sa vorbesti cu ea daca impresia ta este corecta si nu cred ca este corect sa ii afli parola de la facebook sa ii intri pe cont in lipsa ei.incearca sa i-o ceri tu pe a ei sa da i-o si tu pe a ta daca tu esti serios si nu ai nimic de ascuns face-ti schimb de parole.

| Doub a răspuns:

Mno, nu ai dreptul să faci asta. Eventual, dacă eşti băiat deştept, mergi şi vorbeşti cu ea.

| December a răspuns:

Nu e cazul sa alfi pe ascuns parola. Mergi si discuta cu ea. Daca nu are nimic de ascuns o sa ti-o dea. Dar sa stii ca daca te inseala nu e obligatoriu sa gasesti ceva pe facebook.

| MorganaM a răspuns:

Cred ca sunt ceva programe ce inregistreaza orice introduci de la tastatura. Daca va intra pe facebook de pe calculatorul tau, chiar daca iese, tot ce a tastat va fi memorat datorita programului. Am auzit de el, insa nu stiu cum se numeste, imi pare rau...

| worldhckexplore a răspuns:

1.Nu-i bine sa faci schimb de parole nici cu mama ta.
2.'MorganaM' ceea ce spui tu e adevarat, dar ce-a ce zici tu nu e 100% si programul de cheama 'keylogger'
3. Daca vrei sa te ajut scrie-mi la adresa asta worldhckexplore@gmail.com.