Pacat de casnicia ta, ca nu dai doi bani pe ea! Acum nepoata sotiei, apoi copila vecinei, apoi cine stie ce prospatura... Mi-e mila de ce-o sa se aleaga de viata ta! Tu nu ai auzit de fidelitate? Sau la barbati nu se aplica! Gandeste-te ca si sotia ta ar face acelasi lucru! Ti-ar conveni?
De ce te-ai mai casatorit?
Nu-mi spune ca "din dragoste"! Da-o dracu de treaba! E clar ca te indragostesti foarte usor de orice toampa care-ti iese in cale!
Nu prea esti matur, mai stai si mai cresti...esti inca un copil, inca mai crezi ca tot ce zboara se mananca.
Tu chiar ai o mare problema! Nu una sufleteasca(asa cum presupui)ci una de bun simt. Una de responsabilitate fata de familia in care ai intrat prin alianta si pe care, se pare ca vrei sa o distrugi.Intelegi ca o posibila relatie intre tine si nepoata TA(pentru ca prin alianta e si nepoata ta)e total nepotrivita, incestuoasa chiar si dupa implinirea dorintelor carnale vei simti probabil cat de josnic esti. Faptul ca e virgina nu o scuteste de denumirea de "femeie de moravuri usoare"(asta ca sa nu folosesc cuvantul acela urat)din moment ce se pare ca si ea ii raspunde la sentimente unchiului ei.
Nu te deosebesti cu absolut nimic de un animal care nu isi poate controla instinctele primare. Sper ca sotia ta sa afle la timp ce fel de om esti si sa scape de tine cat mai repede.
Ba tu esti nebun! Sunt tare curioasa sa vad si eu cum arata o astfel de creatura virgina la 25 de ani. Ori e urata ca totii dracii si nu si-a stricat nimeni p... cu ea ori tu esti foarte prost si crezi orice bazaconie ti se spune.In cazul asta mai departe nu am ce sa mai comentez! Ai grija maine poimaine sa nu vrei sa te dai la soacra-ta!
Stai locului!
nu te pune draq sa faci ceva, de care sa regreti mai tarziu. mai apoi, daca esti sigur pe sentimentele tale-dar si pe ale ei - poti incepe o rel cu ea, numai si numai dupa ce te desparti frumos de nevasta. fa ca suferinta sa fie mai mica (macar!)
Virgina la 25 de ani? Tu chiar esti mai prostovan ca mine ...lucru rar.De fapt, tu ce iubesti mai mult : pe ea ca persoana sau faptul ca ti-a zis ca e virgina? Chiar ca cineva ¨innebuneste¨ in afacerea asta
Fa cum simti. Daca nu o mai iubesti pe sotia ta, iti sugerez sa ni o inseli ci sa-i spui sincer ce simti. Insa sincera sa fiu nu inteleg cum nepoata ei te iubeste cand stie ca esti casatorit cu matusa ei, fara suparare. Gandeste-te bine daca merita sa o lasi pe sotia ta. Poate daca ati divorta nepoata ei nu va mai vrea sa fie cu tine [cunosc un caz in care parinti unei tinere au pus-o pe sora mai mare sa il faca pe baiat sa se indragosteasca de ea ca sa vada daca poate avea incredere in el.] Presupun ca, cu sotia ta ai stat cativa ani. Daca nu o mai iubesti, spune-i. Mai detaliaza daca doresti sa dam mai multe detalii[sotia ta te mai iubeste, nepoata dansei ti-a spus ca te iubeste in mod direct [nu pe crezute.] etc.
Daca esti sigur de ceea ce simti incearca sa fii cu fata aia, si nu-i mai distruge viata sotiei inselindo, sau vrei sa fii cu aia doar pentru ca iti place ca e virgina si nu a fost a nimanui? Gindestete bine ce faci, ca e destul de serios situatia data.Gindestete si la sotia ta.Bafta
Te-ai casatorit din dragoste? cred ca da...esti constient ca esti insurat? cred ca inca mai vrei sa copilaresti, nici nu realizezi ca esti cap de familie, persoana de la care se asteapta ceva in viata de zi cu zi. dar pe tine te ia taras, te lasi purtat de val, faci o prostie, te distrugi si apoi te lasa pentru altul. tu ramai cu suferinta si cu inca o tuta trecuta in carnetel.ATAT.da-i o clanta si trimite-o sa-si caute alt ciubuc, tu esti ocupat cu familia, ok?
Ti-as frige una in mufa, ma.nenorocitule.sa te trezesti la realitate.esti insurat si ai ales. ce vrei legea cucosului, ca nu -ti poti tine pantalonii pe tine? despartete truditule si ia-o pe aia.ca tot asa iti va face si tie.ba mai rau, o sa va luati la intrecere care si-o pune mai des in particoler.succes si la mai multe. iar ei ...la mai mare.
Da probabil ca in gura sigur nu mai e virgina aaa da si in posterior. a lucrat cu ele pana si le-a rupt ce mandru esti tu vai ai gasti-o pe maica tereza pfff eu nu cred ca nepoata aia are 25 de ani ca nu are cum.adica cum matusa sa fie mai mare cu 2 ani ca nepoatasa) totusi cati ani are soatia ta ca nepoata ei sa aiba 25 de ani? de asa ceva n-am mai auzit. poate ca arata nepoata de 25 si ea are 14 e altceva
si inca ceva "indragostit innebuneste" se scrie indragostit nebuneste nu -innebuneste- ca nu innebuneste nimeni decat tu