Te inteleg perfect si imi pare rau cand vad ca exista altfel de parintii care doar au existat sa te nasti tu cu nimic bun in schimb( afectiune, iubire, etc). Intr-adevar dupa cum scrii se vede ca esti un copil istet si sti deja situatia in care te aflii deja esti matur. Insa crede-ma astfel de persoane nu se schimba si stii de ce? Pentru ca mama mea, traieste cu un astfel de specimen timp de 35 ani. Si inca spera ca se va schimba, pentru ca are un comportament dezgustator, cred ca si mama ta il suporta din cauza ca s-a obisnuit cu el si chiar daca i-a trecut "iubirea" sta mai mult de dragul "familiei traditionale" si de dragul lumii. Tu daca ai putea si fratele tau sa poti sa iti termini studiile este cel mai important si sa te muti pe la 18 ani. Asa am facut si eu si crede-ma iti va fi mult mai bine. Sa iti cauti un job si sa urmezi o facultate intre timp. Insa daca chiar vrei sa faci ceva si nu mai poti astepta, astfel de persoane vor sa aiba dreptate mereu ca altfel se supara si sunt nervosi ba mai mult pot fii agresivi, atunci incearca sa iei legatura cu cineva de la protectia copilului si sa-i explici situatia.
Succes!
Effy35 întreabă: