| LiviuBz93 a întrebat:

Salutare tuturor! Am si eu o problema! In acest moment nu ma simt tocmai bine.Am fost astazi la prietena mea si ne-am plimbat apoi am mers la ea acasa unde am dansat, am ras apoi a inceput sa vorbeasca de bine si ea si mama ei si bunica ei despre 2 fosti prieteni ai ei.m am simtit dezamagit.(in timpul acela pe youtube ea punea melodii.Ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| Smileygirl23 a răspuns:

In primul rand, trebuie sa accepti ca inaintea ta au mai fost alti baieti. Baieti pe care familia ei i-a cunoscut si de care isi amintesc. Nu e placut, nu e o senzatie usor de controlat cateodata, dar daca o iubesti cu adevarat trebuie sa o faci. Si iti vorbesc si din experienta proprie. Daca vorbeste despre ei, nu inseamna ca tine la tine mai putin. Poate era ceva ce vroia ca tu sa stii. Iar ce vorbeste familia ei...e ceva ce ea nu poate controla. In niciun fel.

Ce e important cu adevarat? Comunicarea dintre voi. Spune-i ca nu ti-a picat bine conversatia, spune-i si de ce. Dar nu o limita. Incearca sa nu ii impui sa nu vorbeasca despre cineva din trecutul ei doar pentru ca te deranjeaza pe tine. Ti-ar place sa stii ca ea se gandeste la o secventa sau o persoana din trecut, dar nu iti povesteste nimic despre asta doar pentru ca tu te simti oarecum ofensat? Daca sunteti deschisi unul cu celalalt si puteti discuta orice, dar absolut orice, se va lega intre voi o legatura mult mai puternica.

16 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Ea traieste in trecut, tu traiesti in prezent. Traiti in perioade diferite de timp, prin urmare sunteti incompatibili. Este timpul sa mergi mai departe.
Sau poate aceia or fi murit? Stii ca de morti se vorbeste numai de bine? Hmm, asta trage alte semnale de alarma, mi se si face parul maciuca. O_O

| neutrino a răspuns:

Tinand seama de ora la care suntem, ati fost prea devreme in parc si ati dansat la ore nepotrivite, ba ati avut si timp de ras: este greu de crezut povestea ta.

| T0T a răspuns:

Ea nu are nici un fel de vina de ce vorbeau rudele ei. Tu poti sa vorbesti cu ea despre asta.

| anonimg a răspuns:

Mama si bunica ei sunt amandoua nesabuite. Poate ca au vorbit intentionat despre lucrul acesta; ori poate ca nu. Oricum ar fi fost, tot nesabuite au fost. Este si normal sa te simti asa. Dar bata-le vina de simtaminte; nu te lasa condus de ele. Tu teme-te de Dumnezeu, si fii placut inaintea Lui si inaintea oamenilor.

| SkyPilot a răspuns:

Esti prea sensibil. E adevarat ca ea ar fi putut sa se abtina, de la restul familiei nu poti avea nici o pretentie.
Ai putea sa ai o discutie cu ea pe tema asta. O intrebi daca ai dezamagit-o cu ceva, sau daca a vrut ca prin acea discutie sa iti transmita un mesaj. Ii spui ca tie nu iti pica bine sa se discute despre fostii ei prieteni (dar esti pregatit sa ii explici de ce). Vezi ce spune.

| LiviuBz93 explică (pentru SkyPilot):

Sunt foarte sensibil...nu am dezamagit-o clar...in seara asta parca toata lumea inebunise..am plecat trist!

Si nu o sa ii spun nimic..eu ma gandesc ca poate se simte si ea...

| SkyPilot a răspuns (pentru LiviuBz93):

Nu conta pe asta. Daca s-ar fi simtit nu ar fi participat, sau le-ar fi inchis gura celorlalte.
Parerea mea este sa nu tii problemele inchise in tine. Le tot aduni, frustrarea creste, incepi saa te porti altfel, partenera observa si se poarta si ea mai rau si incetul cu incetul va stricati relatia.

Pai sa stii ca ai dreptata se aduna! Dar sa stii ca am capacitatea sa ma port normal. Daca o sa ii spun problema voi rabufni si ma voi enerva...am avut eu o discutie cu ea in seara asta..Am intrebat o daca este in stare sa imi spuna ca ma iubeste la fel de mult cum o iubesc eu pe ea..Incepea sa ma ia pe ocolite sa imi spuna ca nu are un grafichee hee) dar i am spus sa imi raspunda sincer sa nu se minta singurabig grin (sa nu isi fure caciula) si a spus ca in proportie da.eee subliniez rasp ei..nu stiu ce sa mai cred...

Nu pune astfel de intrebari. Cand cineva te iubeste, simti, nu e nevoie sa iti spuna. Nu mai provoca discutii, nu ajungi nicaieri. Incearca sa o observi atent. Micile gesturi, ce spune...
Din ce povestesti, lucrurile nu arata bine. Nu stiu ce sa te sfatuiesc sa faci.
Daca as fi in situatia ta, eu m-as detasa sentimental incetul cu incetul si as incepe sa ma uit dupa altceva. Experienta mea cu relatile care nu mai sunt asa cum ar trebui este foarte proasta.

Tin mult la ea..suntem impreuna de 4 luni si cv.Nu ne vedem in fiecare zi dar vorbim zilnic minim 2 ore.

Si desi o iubesc foarte mult eu nu prea simt iubire din partea ei.Dar se spune ca unele fete nu isi arata iubirea...o tin doar pentru ele..in fine.

| LiviuBz93 explică (pentru LiviuBz93):

Si inainte de cele 4 luni si cv am mai vb aproape 2 ca amici.

Vedeti-va mai mult si vorbiti mai putin. Lasati-va un pic de timp ca sa rasuflati.
4 luni nu inseamna practic nimic. Sa vezi cum este cand pierzi o relatie de 5 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda, ca intr-o comedie cu negri, misto cum te-au incoltit in casa. Sper din tot sufletul sa fi folosit si detalii.
N-am pareri ca nici tu nu ai dat detalii.
E posibil ca nici tu sa nu iti observi unele defecte.

| NoName0x0 a răspuns:

Buna! E normal sa te simti cam prost cand se vorbeste de "fostul", in cazul tau "fostii" si nici ele n.au procedat tocmai frumos, probabil fara intentie s.a ajuns aici... Insa tine cont ca sunt foste iubiri si ca fara sa vrem, raman in mintea noastra, poate si in sufletul nostru, de la caz la caz, la fel cum poate si tie ti.a ramas in suflet vreo fosta prietena sau mai mult ca sigur mai ai amintiri, bune sau rele cu una sau mai multe. Avand in vedere ca sunt 2 despre care se vorbea si nu unul, poate fi un semn bun si nu un semnal de alarma, incearca sa nu mai pui atata la suflet si sa urmezi normal firul relatiei, atat cat va dura ea!