| Baburtukos a întrebat:

Salutare tuturor! As avea nevoie de sfatul vostru. Ma confrunt cu o situatie mai delicata de ceva timp care nu pare sa se termine. Sunt o persoana majora, am un frate mai mare care nu s-a realizat in viata, a trait in anturaje si consumase tot felul de substante.
De mai multi ani ii teroriza pe parintii mei, le facuse prapad in apartament de mai multe ori( intr-un hal de nedescris), de multe ori ii si batea ca sa obtina ce vrea pentru poftele sale. Recent cu un mare efort financiar din partea noastra plecase sa munceasca in strainatate dar in nici 4 luni, s-a intors inapoi, dat afara de acolo, si a fost primit de parintii mei.
Si astfel, dupa ce cu chiu cu vai apartamentul se renovase, se repeta din nou vechea poveste. Iarasi au fost agresati parintii mei, chemara politia dar fara doavada fizica de agresiune "nu puteau sa actioneze"... Tot ii indemn sa-l evacueze, sa-l dea afara, dar din cauza stresului si a dragostei de parinte, refuza si nu mai judeca.
Practic, el sta cu ei, nu face nimic, le consuma banii si totul e ok atata timp cat poftele ii sunt satisfacute. Eu lucrez in alt oras, la distanta, si v-as intreba ce as putea face sa inchei balciul asta.
Va multumesc pentru ajutor.

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Tu n-ai ce face, nu stai in acel apartament, doar parintii il pot da afara.
Poti doar sa-ti lamuresti parintii sa-l dea afara.

| Violleta2022 a răspuns:

Tu nu poti face nimic atata vreme cat parintii tai au ales sa-l tina la ei si sa-l intretina.
Este NUMAI decizia parintilor tai, sa-l dea afata pe strada sau sa-i opreasca intretinerea.

| ioana748 a răspuns:

Sa te rogi pentru el si parintii tai.
Dragostea de parinte nu are limite.