A plecat o dată, mai pleaca si a 2a oară . Dacă sentimentele erau reciproce, te ajuta si te susținea sa ajungi o versiune mai bună. Vezi soția lui McGregor, a fost cu el si cand de abia le ajungeau banii de chirie, dar și acum se răsfață in lux.
La fel cum ai zis si tu, vei fi mai mult plecat. Se zice ca la distanță toți 4 sunteti fericiti.
Sincer sa fiu, in situatia asta tu hotarasti daca ai procedat bine, dar daca chiar o iubesti, ai face altceva ca sa ai un job stabil si sa ti permita sa o vezi. Bafta.
Din ce scrii aici sunt doar vorbe. Nu poti fi dedicat unei relatii daca nu incerci sa lasi ceva si de la tine. Nu o iubesti, vrei sa fie doar cum vrei tu. Femeia perfecta pentru tine nu exista.
Eu iti pot spune sa faci doar ce simti. Dacă tu simti ca o poti face fericita, tine-o langa tine. Oamenii se schimba, se maturizeaza. Ea probabil o sa te ajute sa faci asta. Daca o iubesti si ea nu e langa tine, o sa ai sufletul neimpacat si o sa fi nefericit...am trecut prin asta si stiu ce zic. Daca o iubesti cu adevarat o vei face fericita si te vei schimba pentru fericirea ei. Bafta...
Gandire... deplasata de restul lumii? Pai ce crezi ca ar zice lumea, sau cum ar reactiona ea la acestea? Nu... este doar o situatie ce ai tu, la fel ca la toata lumea.
Oricum, trecand peste astea. Avand in vedere ca ea s-a dus la altcineva... pare ca chiar are nevoie de asa ceva. Nu este vorba de procedat bine. Tu ai facut ce este mai intelept insa, i-ai adus la cunostinta acest lucru. Acum, totul depinde de ea. Daca ea vrea sa stea cu tine atunci accepta asta. Daca va iubiti cu adevarat, nu ar trebui sa conteze banii si situatia materiala. Daca chiar te iubeste o sa stea langa tine indiferent de moment, chiar si cand nu ai bani.
Si pe langa asta, unde scrie ca trebuie sa aveti bani? Sau numai ca tu trebuie sa aduci banii?
Dacă ești asa cum esti si ei nu ii plăcea inseamna ca nu va potriviți. Daca tu nu simțeai nevoia sa fi o altă versiune a ta inseamna ca nu simțeai ca trebuie sa faci asta pentru ea iar ea daca nu a acceptat inseamna ca nu a simțit că tu esti ala pentru care trebuie sa faca efortul asta.Mai pe scurt, nu va potriviți.
Chestia este ca orce om sau orce relație mai merita o a doua sansa, doar ca la voi problema e ca ea deja a încercat o altă relatie cu altcineva foarte usor după tine, iar tu din cate se vede ai planuri opuse fata de ce ar putea sa o mulțumească pe ea.Deci,ori unul din voi face un compromis ori va vedeti de treaba.Ori tu renunți la camion si te angajezi sa poti fi langa ea, ori ea accepta dorința ta si te astepta cand vei fi plecat.
Nu ai deloc o gandire deosebita. Din contra, esti la fel ca restul oamenilor, daca nu mai ordinar.
Presupun eu ca gandirea ta distorsionata si faptul ca pretinzi ca te cunosti iti va strica nu doar relatiile, ci si posibilitatile de viitor.
Părerea mea este ca dacă va iubiți cu adevărat, ar trebui sa Rămâneți împreună. Nu banii vă aduc fericirea, ci iubirea. Tine minte.
Ai procedat bine, sa stii ca avem in comun ceva. Eu nu am incredere in femei si automat devin gelos, trag concluzii gen daca ma inseala ce face etc. Si nu as ajunge sa raman fericit alaturi de nici una. Am suferit dupa una de la 16 ani si nu am trecut peste ea deloc nici nu voi reusi in viata sa merg mai departe. Dar uite ca am fost la fel ca tine sofer pe tir in UE - Spania - portugalia - uk. Si intr.un final am ajuns sa am un servici in GB in care ajung acasa zi de zi. Vreau sa imi cumpar o masina mai buna, sa termin de platit locuinta in tara apoi sa ma intorc inapoi. Viitorul nostru e cel mai probabil sa fie in singuratate, cel putin mie mi se pare normal acum tu focalizeazate ca mine daca crezi ca poti (mgtow) individ care face sex la ocazie si nu se implica in relatii, are bani pentru capricii si situatie materiala buna masina etc. Nu strica sa tragi cativa ani pe tir apoi sa te retragi in tara pe autobuz de ex. 1000€ faci acolo. Casa - masina - mgtow = femei si sex la greu, calatorii aventuri viata traita focalizeazate pe asta nu te macina cu iubirea. Lasa iubirea pentru cine vrea.
Mario1996 întreabă: