Salut! Am patit ceva asemanator, iti voi povesti iar apoi concluziile la care am ajuns. Prin a 9-a mi-a placut de o fata cu un an mai mica decat mine, credeam ca nu am nicio sansa. Ei ii placea de mine, flirta dar nu m-am prins si credeam in continuare ca nu as avea sanse. Dupa mai bine de un an jumatate eu aflu ca ei i-a placut de mine si, excluzand cateva intamplari, m-am indragostit de ea. Prima fata de care am fost indragostit serios. Ea oarecum se frustrase ca nu i-am raspuns flirtului si devenise rautacioasa. Ne-am certat de cateva ori, ne-am facut tot felul de chestii naspa dar apoi am inceput sa comunicam cu adevarat. Sa spunem lucrurile pe fata si astfel am rezolvat problema. Inca o iubesc si cred ca si ea pe mine, dar atunci decisesem ca trebuie sa ne maturizam putin si sa trecem peste tot ce s-a intamplat ca sa putem fii cu adevarat impreuna.
La tine e mult mai simplu, dar intamplarea mea mi-a aratat anumite detalii despre psihologia feminina...
Refuzul trandafirului a fost un gest impulsiv, pentru ca ea te place si incerca sa treaca peste si aia a fost cea mai rapida reactie.
"Prostutule..." aia a fost o faza dubioasa dar probabil ala e modul ei de a da semne e clar un semn.
Din intamplarea mea am realizat ca intr-adevar comunicarea este cheia, cheam-o in oras la un suc si discutati exact care e treaba... initial ca niste amici si atat, nu forta din start pentru ca oricum discutia va evolua cum trebuie.
Salut și mulțumesc pentru ajutor, dar știi faza cu refuzul trandafirului a fost la altă fată, fata pe care eu o plac însă ea nu, înțelegi? La cea care mi-a spus că m-am plăcut nu cred că are rost temporar să fac așa ceva pentru că este cu cineva in acest moment! poate după ce de despart că Am înțeles că ar insela-o poate, până atunci nu risc!
Te place, e clar, pana la urma ti-a si spus asta.
Frumos mod de exprimare. Toate cele bune
Se spune că in viaţă e mai bine să fi iubit!
Mai ales că iti place şi ţie de ia. Pune pulla pe ia şi lasă-l dracu pe prietenul ei. Invit-o de urgenţă la o terasă, ceva. Succes şi casă de beton
Minunata si superba ta colega ti-a spus intr-un mod minunat ca te place, acum e treaba ta, trimite-i un trandafir minunat prin intermediul unui superb porumbel alb, evident porumbelul va avea trandafirul minunat rosu in ciocul sau minunat.
Iti doresc o zi minunata!
Ammm... să înțeleg că mă iei peste picior? De ce sunteți unii răi cu oameni care nu au experiență în unele domenii? in cazul meu dragostea?
Poate sa insemne mai multe lucruri. Poate vrea mai multa atentie din partea baietilor, poate vrea sa fie populara, poate vrea sa primeasca likuri ( si asa procedeaza). O poti intreba direct daca te place sau doar flirteaza, numai asa poti afla.
E o simpatie! Cu timpul poate să schimbe comportamentul faţa de tine. În fine dacă şi tu o simpatizezi nu lăsa asta să treacă. Baftă