Ii arati la web sub un alt nume, picioarele, lenjeria si alte chestii intime dar fara chip.
Buna poanta, dar nu la asta am refeream in intrebari! Si daca se ajunge la lucruri de genul ala, trebuie sa fie in intimitate, nu pe web!
Lasa ma intimitatea fizica.Eu vorbeam sa-l pui pe jar din umbra...Te poti intilni si virtual si fizic dar sa nu stie ca esti una si aceeasi persoana
Ok, cred ca nu am explicat suficient de bine: deocamdata nu suntem impreuna si nu vorbim pe mess sau pe chat sua chestii de genul asta, era vorba de cateva mesaje pe facebook. Si oricum nu suntem niciunul din noi adeptii "agatatului" pe net. Era vorba de cum sa fac ca sa ii atrag atentia, adica sa il pun pe jar in contextul intalnirii cu el si colegii lui, astfel incat sa am sanse sa ma mai vad cu el si a doua oara, ceva pretexte...
Bai ce naibii, ai minte de Eva, care exceleaza in chestii din astea.Fii si tu mai enigmatica dar ai grija ca toata costumatia ta sa vorbeasca.
Da, si asta e drept! Multumesc!
Faci foc de lemne, astepti sa arda si apoi adaugi carbune ca sa faci jar.
Cand nu e atent, il impingi acolo si gata, l-ai pus pe jar.
Foarte "poetic", dar eu in locul tau nu mi-as pierde vremea cu astfel de sfaturi "spirituale"...