Cand ai un copil nu iesi tot timpul cu un prieten. Mai mult decat atat, femeia singura cu copil se simte in cele mai multe cazuri vulnerabila. Cred ca te considera mai mult. Ofera-i un buchet de flori si o bijuterie care sa transmita ceva si spune-i ca ai inceput sa ai sentimente mai puternice pentru ea. Este destul de putin probabil ca te va refuza iar la varsta voastra nu renunti la o prietenie pentru ca unul din parteneri vrea ceva mai mult.
Crezi ca si-ar fi pierdut timpul cu tine daca nu ai fi interesat-o,probabil asteapta sa faci tu primul pas pentru ca ea are un copil si nu indrazneste, i-ati inima in dinti si spune-i deschis ce gandesti tu, nu are rost sa mocnesti de unul singur si sa te temi ca vei fi refuzat, nici nu cred ca te va refuza, succes
Eu cred ca te-ar putea usor accepta ca si partener. Sarbatorile astea ar putea fi un bun prilej sa va apropiati, stati serile impreuna pana tarziu, fa si tu acolo o atmosfera romantica, da-te la ea si sigur face si ea un pas daca ii oferi confortul necesar si ii declari ca iti e foarte draga si vrei mai mult de la ei si tu sa ii oferi mai mult. succes! important e sa iti placa de ea.
Frate..ai pus intrebarea asta identic si acum o luna.Ce vrei mai mult de atat, sa zica hai in pat.Este evident ca va placeti, dar fii barbat, poate si ea gandeste la fel ca tine.Si daca te refuza, macar stii o treaba, alba sau neagra...nu as fi stat atatea luni intrebandu-ma ca poate da ca poate nu.