anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare tuturor
Deci simt ca intru in depresie, numai de pitipoance false si siliconate dau. in ziua de azi nu mai sunt femei adevarate la care chiar sa le pese de altii. toate sunt crescute si invatate in puf. nu cumva sa-si rupa vreo unghiutza ca vaii barbatul trebuie sa le intretina si sa munceasca
intrebarea mea este:
cunoasteti femei care au avut probleme in viata si care sunt serioase? ca mie mi se pare ca nu mai exista in ziua de azi asa ceva

21 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Gasesti ceea ce cauti. De aici si parerea asta ciudata a ta.

| Violleta2022 a răspuns:

De parca de barbati seriosi mai dai in ziua de azi, numai cocalari si bobardieri... ca aia seriosi si respectuosi nu mai exista nici unul, in ziua de azi.

S

| anonim_4396 explică (pentru Violleta2022):

Exista, dar nu-i baga nimeni in seama

| Sistemulxxl a răspuns (pentru Violleta2022):

Violetta, ultimul galant este acum in fata ta. Ce parere ai? Crezi ca mi se potriveste si un papion alb cu buline negre?

| Violleta2022 a răspuns (pentru anonim_4396):

Cu asa mentalitate nici nu ma mir ca nu se uita nici o fata la tine,
generalizari urate, vulgare, jignitoare la adresa femeilor.

| dullcat a răspuns:

Buna.Ma indoiesc ca ai iesit cu toata populatia feminina de pe planeta. Daca vrei sa le inghesui pe toate in aceleasi etichete pline de ura, esti liber, dar clar nu iti vei gasi pe cineva cu aceasta atitudine.

| Freya1 a răspuns:

Cred ca trebuie sa îți dai seama ce vrei și tu lângă tine. Daca vrei fata "perfecta" fizic asteaptate sa investească și sa întrețină acel fizic.
Dacă vrei una deșteaptă sau de casa asteaptate sa se ocupe și de altceva in afara de silicoane și machiaje și tot asa.

Am văzut ca spui ca sunt peste tot asa.Sincer eu nu vad numai silicoane în jurul meu ca sunt destul de scumpe și noi nu suntem o tara prea bogata.Si mai sunt și fete muncitoare și de casa.

| minrest a răspuns:

Unde ai gasit tu la scoala la tine fete siliconate si intretinute de barbat?

| Holiday a răspuns:

De fapt exista o gramada de femei care muncesc. Sunt pline fabricile de confectii de personal de sex feminin, sunt medici, notari, femei de serviciu, vanzatoare la magazin, contabile, etc, etc, etc.

| anonim_4396 explică (pentru Holiday):

Muncesc la spalat wc-uri si au pretentia la tine sa fii cine stie ce miliardar sexy care arunca cu banii pe geam... sa fim seriosi

| Holiday a răspuns (pentru anonim_4396):

Culmea e ca o gramada de barbati care nu sunt nici miliardari, nici sexy, au femeie. Unii chiar mai multe. Uneori unele care castiga mult peste ce castiga ei. Dar tu n-ai decat sa-ti plangi de mila in continuare. Iti cam meriti soarta.

| johnnny123 a răspuns:

" numai de pitipoance false si siliconate dau"

Poate că problema este unde cauți...

| anonim_4396 explică (pentru johnnny123):

Hai lasa vrajeala ca peste tot sunt le fel

| johnnny123 a răspuns (pentru anonim_4396):

Serios, peste tot sunt la fel? Ai căutat "peste tot"?

Dacă le-ai căutat pe cine știe ce platforme de "dating" populate de pițipoance false care-și caută sponsori, atunci evident că ai dat numai de pițipoance false.

Asta nu înseamnă că nu există și o grămadă de fete serioase în lumea asta. Numai că nu le cauți tu unde trebuie sau/și nu ai abordarea corectă.

Faptul că faci generalizări misogine și de prost gust este un indiciu clar de ce nu reușești să găsești fete serioase. Problema e la tine.

| Emma30555 a răspuns:

Eu personal cunosc fete și femei care au job, care se întrețin și lupta sa aiba o situație bună prin forte proprii. Sunt fete care provin din familii bune, sunt educate de părinți, nu generaliza nu toate fetele sunt pitipoance și nu toate își permit sa fie asa, și nu toate sunt educate sa devina asa. Când spun ca nu toate își permit ma refer și la aspectul financiar, nu toate au bani de silicoane, haine unghii și ce mai spui tu acolo. Fetele astea investesc în imaginea lor și au pretențiile lor, nu degeaba investesc în fizic. Dar nu poți generaliza, sunt atâtea fete deștepte care investesc și în altceva nu doar în fizic, și care nu suporta vulgaritatea și genul acesta de anturaj. E ca și cum as spune eu ca peste tot dai de bombardieri sau de țărani, nu ar fi corect.

| AliGab a răspuns:

Pai daca nu frecventezi locuri in care sa gasesti oameni seriosi ce pretentii ai? Ai incercat si tu sa participi la actiuni de voluntariat? Sigur nu ca altfel nu te plangeai aici.

| anonim3248 a răspuns:

Un bărbat serios pentru ele înseamnă ca el până la 30 de ani să aibă o colecție de diplome și să arate perfect.

| anonim_4396 explică (pentru anonim3248):

Adevarat graiesti cavalere

| Sistemulxxl a răspuns:

Da ele exista. Cunosc cateva zeci. Nu cauti unde trebuie. Nu le vei intalni in,, cluburi'' bete si pisate pe ele.

| AdeLeu a răspuns:

La cum vorbesti despre femei si la ce ranchiuna ai, nu ma mir ca nu se lipeste nimic de tine. Si normal, sunt atatea femei serioase, dar nu sunt pentru orice prapadit

| careestefazafrate a răspuns:

Tu generalizezi foarte mult, femei serioase exista, dar la bărbați le plac pițipoancele, cel puțin eu după asta am observat că bărbații se uită. Eu sunt o femeie serioasă, dar bărbații nu îmi fac avansuri, deoarece ei prefera fetele ușoare, ceea ce cauți găsești băiete