| EunusuntGabi1 a întrebat:

Salutare tuturor, în urmă cu ceva timp am întrebat dacă se poate să o iau pe iubita mea acasă în orice fel dat fiind diferența noastră de vârstă de 4 ani, pentru că ea are 14 ani și eu 18.Asta era prin 2022, atunci aveam 17 și 13 și acum, după nenumărate încercări prin care vrem să fim împreună am găsit o soluție.Problema e cam așa...ea e la o casă de copii și are mama în Franța, iar mama o să vină din Italia acum pe 15 iunie pentru că ne-am înțeles cu mama ei să semneze ca mama să o poată lua în plasament ca noi să putem fi împreună mereu (să poată avea o viață normală) și vreau să știu dacă se poate și la ce ar trebui să mă aștept în viitorul apropiat, adică luna iulie când mamele noastre vor merge împreună să semneze actele. O poate lua mama dacă abia vine din Italia? Momentan stăm într-o garsonieră dar ne vom muta în lunile următoare la un apartament cu 2 sau 3 camere.Financiar ne descurcăm.Îmi doresc din tot sufletul să fiu cu ea, m-am mutat la 350 de km de casă pentru ea, am început un loc de muncă, lupt cât de mult pot să o scot de acolo pentru că vreau ca ea să fie cu adevărat fericită și să se simtă ca într-o familie ceea ce acolo nu poate.Vă rog luați în serios rugămintea mea și ajutați-mă dacă cunoașteți. Vă rog nu-mi spuneți să aștept că sunt sătul de răspunsul ăsta, mulțumesc frumos! Am doar 18 ani dar sunt pe cale să schimb destinul singurului suflet care m-a înțeles vreodată și mă iubește, știu că am scris o grămadă, e pentru că sunt foarte stresat.Vă rog din tot sufletul, ajutați-ne! Și cel mai mic sfat l-aș aprecia din tot sufletul.

Răspuns Câştigător
| ValentinMihai78 a răspuns:

În primul rând felicitări pentru lupta pentru salvarea acestei minore! În al doilea rând rușine mamei acestei minore care și-a abandonat copila la casa de copii, indiferent ce greutăți avea!
Niciodată nu asculta sfaturi de la alții! Ascultă-ți inima, instinctul, rațiunea.
Un sfat amical ar fi, peste 2 ani, la 16 ani ai fetei să faceți căsătorie civileă, iar după majoratul fetei cea religioasă.
În rest fi OM! Acesta este cel mai important sfat: fi OM!

14 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Legal (penal) nu este nici o problema, daca n-o afectezi sexual pe iubita ta minora (este cu 4 ani mai tanara ca tine! ).
Cu sexul trebuie sa asteptati pana se face majora, altfel vei putea fi acuzat si sa faci puscarie!

| EunusuntGabi1 explică (pentru Bula):

Îți mulțumesc foarte mult! Știu și eu asta cu sexul pentru că în momentul de față chiiar țin legătura cu un polițist care ne ajută să înțelegem tot ce trebuie să facem ca tot să fie legal.Să ai o relație cu cineva nu e doar despre sex, e să o vezi că e fericită și să poți fi lângă ea.O să aștept că am abia 18 ani, nu mă grăbesc deloc.

| suntserios a răspuns (pentru EunusuntGabi1):

Deci tii legatura cu un politist ca sa fie totul legal si totusi intrebi pe un forum plin de copii despre chestii legale. Hmm nu se leaga.

| EunusuntGabi1 explică (pentru suntserios):

Întreb și aici pentru că îmi place să aud părerile tuturor și pentru că nu știu exact ce trebuie să fac acum adică care sunt pașii care vor urma și mai mult aștept părerea cuiva care știe cum se ia în plasament un copil ținând cont de situația noastră.

| suntserios a răspuns (pentru EunusuntGabi1):

Parerea noastra dupa cum vezi e... ca e cam ilegal ca vrei tu.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Intelegi ca esti ilegal si ve face puscarie daca ai o relatie cu fata aia da?

Lege 286/2009 Art. 220.
(1) Raportul sexual, actul sexual oral sau a.nal, precum şi orice alte acte de penetrare vaginală sau anală comise cu un minor cu vârsta între 13 şi 15 ani se pedepsesc cu închisoarea de la unu la 5 ani.

Fapta ta penala se agraveaza avand in vedere ca mama ta ii va fi tutore legal

(4) Fapta prevăzută în alin. (1)-(3) se sancţionează cu închisoarea de la 3 la 10 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi, atunci când:
b) minorul se află în îngrijirea, ocrotirea, educarea, paza sau tratamentul făptuitorului;

Deci te asteapta 10 ani de puscarie... esti pregatit da?

| EunusuntGabi1 explică (pentru suntserios):

Nu e chiar adevărat pentru că mai e doar 1 an și 7 luni până o să facă 16 ani și atunci ne-au zis polițiștii că putem face sex, dar, până atunci să nu mă ating de ea și putem avea o relație normală. Viața nu e doar despre sex, în momentul de față pot să stau cu ea foarte puțin odată la ceva timp și eu nu plănuiesc să-i distrug viața de asta mă pot abține de la sex că nu e capătul lumii dacă nu faci sex.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cel mai mic sfat. Dă-ți singur două palme. Dar tare, ca să te trezești.

| EunusuntGabi1 explică (pentru sadrian46):

De oameni ca dumneavoastră sunt sătul! dacă ar asculta toată lumea sfaturile unor persosne ca dumneavoastră nu ar ajunge nicăieri, eu nu am ajuns aici decât pentru că nu am ascultat pe nimeni și tu nu vei fi primul pe care îl voi asculta așa că dacă nu ai niciun motiv să scrii ceva folositor nu înțeleg de ce ți-ai mai irosit timpul...

| sadrian46 a răspuns (pentru EunusuntGabi1):

Aștrpt să te văd la închisoare ca corupător de minore.

Răspuns utilizator avertizat
| blackann a răspuns:

"sunt pe cale să schimb destinul singurului suflet care m-a înțeles vreodată și mă iubește"

iubirea e oarba.
sa ne scrii aici situatia cand vei avea 25 ani.

| haileewatson a răspuns:

Eu vreau sa stiu ce lucruri in comun sau interese si activitati ar putea un adult de 18 ani sa aiba cu un copil de 14 ani.
Saraca e mica si nu intelege cat de proasta e decizia asta.

| DeMicUnC?l?tor a răspuns:

Te legi la cap cănd nu te doare. Dar te înțeleg. dragostea este oarbă.
SUCCES