Cam cât a plătit, ca să devină cetățean UE, gagica asta a ta din Uzbekistan?
Întreb și eu pentru un prieten.
Din Kazahstan nu cunoști pe careva că vrea amicul meu să se căsătorească.
Eu vorbesc de o căsătorie pe bune aici nu pentru cetățenie și apoi divorț subit.
La casatorie te gandesti tu dar ea cred ca se gandeste mai mult la celelalte. Sunt destule cazuri de acest gen.
Înțeleg de ce credeți asta dar ea este în America acum și nu știu câți ați lăsa America pentru România! Putem să nu mai avem discuții în afara subiectului!
Puteai spune de la inceput chestia cu America. Ce ti-am scris mai inainte era exact pe subiect. Imi face impresia ca exact la asta te-ai gandit si tu. Cred ca nu stie cum este in Romania. Dar este problema voastra.
Succes!
Asa comenteaza el pe langa, sportul lui preferat.
În România îți este bine dacă faci să fie bine. Cine zice că nu găsește de muncă nici nu prea caută! Sunt salarii diverse desigur. Fiecare cum își așterne așa doarme. Eu am întrebat ce documente sunt necesare nu am insinuat că am o fată care vrea să ne căsătorim de fațadă cum se întâmplă în America și poate și în alte țări.
Nu avem ambasada Uzbekistanului în România! Dar nu știu ce acte cere țara noastră pentru străini, care nu se pot procura direct din țară.
Daca este In America, nu spui ce tara, care este cetatenia ei? Tot uzbekă?
Da ea este uzbekă.
Http://taskent.mae.ro/
Sa se intereseze aici care sunt conditiile. Nu vad alta rezolvare in acest caz.
Mergi la ambasada respectiva si intreaba. In locul tau asa as face.