Sa-mi fie cu iertare, dar ai facut o greseala si mai mare decat sa le spui prietenilor tai, adevarul, fiindca te-ai mintit pe tine insuti ca o iubesti si ca vrei sa fii impreuna cu ea, in situatia in care ea nu te iubeste si a fost cu altul, in timp ce era cu tine, deci relatia voatra este una mincinoasa, de convenineta, fara sentimente si fara viitor.
M-am gândit și încă mă gândesc că poate a fost o lecție de viață și amândoi am avut de Învățat câte ceva din întâmplarea asta, și poate de data asta o să fie mult mai bine. Simt că nici fără ea nu pot, dar sunt nașpa și gândurile astea când îmi vin. Nu ma gândesc NON stop la treaba asta. Am momente când poate îmi aduc aminte odată pe lună.
Bineinteles ca poti trai fara ea!
Lassa naibii planurile de casatorie, ca asta ar fi greseala vietii tale, sa te insori cu femeia care te-a inselat, cand inca erati iubiti si de fapt ea nu te iubea, odata ce era cu altul.
Asa ceva sa nu faci niciodata!
Cauta-ti alta!
Mda, cred că o să mai las timpul să treacă așa că încă sunt tânăr și voi vedea ce rezervă viitorul. Pentru că nici nu altele nu ne putem mândrii, mai ales că în cercul meu de prieteni, toți au anturaje cu femei "serioase", măritate și cu relatii de ani de zile. Cei drept, mai bine nu aș fii aflat că nu m-ar fi afectat, dar mă repet, șanse mici ca o femeie să fie doar a ta în generația de azi? Și ca să nu zic doar de prietenii mei din cerc, sunt și eu unu din ei care umblă la femeile măritate..parcă au miere pe ele?
Nu cred ca sa mearga pe termen lung aceasta relatie.
Nu este nimeni vinovat. Dar mai bine nu va mai pierdeti timpul.
Tot la despartire veti ajunge, macar nu aveti vreun divort, partaj, custodii copii.
Daca ai invatat ceva din aceasta experiență ramai cu ce ai invatat.
Toate cele bune,
Ceilalți au dreptate, relația voastră nu mai merge de mult timp! Trebuie sa o iei de la capăt!