Este foarte frumos că ai găsit o fată pe placul tău. Pentru a face pasul acesta, de a vă muta împreună, trebuie să vă hotărâți unde vă mutați, mergi tu în Iași, vine ea la tine sau un alt oraș, poate undeva la mijlocul drumului.
Crezi că vă puteți găsi joburi să vă puteți permite plata chiriei și a utilităților? Dacă aveți ceva ajutor din partea părinților ar fi super.
Dacă ați stabilit unde și cu ce să vă mutați împreună nu mai rămâne decât să o faceți. Succes.
Multumim frumos Daz01, faza e ca vine ea la mine, acolo la ea nu'mi vad rostul, nu stiu ori nu sunt obisnuit ori nu-mi dau seama de ce nu-mi place acolo la ea locul, aici la mine deja am un serviciu, am o casa, am conditii aici la mine, si vine ea la mine, ne am hotarat, as dori o familie frumoasa cu 2 copii sanatosi, atat. Printi nu am eu, doar tata, dar e plecat prin afara de mult timp, mama nu o cunosc, pff, parinti ei nu o agreeaza pe ea, nu ii ofera totul pentru o fata sa zic asa, este putin cam complicat.
Înțeleg. Mă bucur că ați hotărât ce vreți să faceți și sper ca totul să fie bine pentru voi. Succes.
Multumim frumos din suflet, suntem foarte fericiti impreuna, vornim mereu pe web si ne bem cafeaua, imi este foarte dor de ea, abia astept sa ne mutam impreuna.
Casatoriri - va inainte de a va muta impreuna.Pacatul curviei, sexul fara casatorie nu aduce fericire pevtermem lung in viata nimanui. Bunicii mei au fost prieteni 5 saptamani inainte de nunta si au trait impreuna 60 de ani.Cine e decis sa aiba o viata de fidelitate si incredere cu ajutorul lui Dumnezeu nimeni si nimic nu - i poate sta impotriva.
Un act nu rezolva nimic in plus, momentan ne mutam impreuna, si vedem ce va fi pe, parcus, mersi de raspuns.
Ce sti tu despre ea, casa ei, familia ei, varsta, educatie si restul?
Nu ai mentionat nicaieri daca este minora...ca asta schimba lucrurile in totalitate
Da, scuze, nu am scris chiar totul, este foarte mult de povestit, ea este o fire mai saracacioasa, gen nu are conditiile care le am eu, sau nu are anumite conditii, familia ei nu prea o agreeaza, nu o ajuta, ea are probleme cu spatele la coloana, am fost cu ea in IASI la spital si tot asa, are 20 de ani ea... si imi este tare draga, dorim sa ne mutam impreuna si tot asa...
Pai daca iti place de ea și voi simțiti ca va înțelegeți mutați-va împreună și vedeți cum este. La distanta nu va puteți da seama dacă aveți un viitor împreună sau nu. Mult succes.
Multumesc de raspuns Nirvana, apreciez asta, acum nu stiu ce voi face, nu am o posibilitate sa ma duc la ea mereu, nu am permis auto, si pff mie foarte greu, incerc sa tin totul sub control...
Effy35 întreabă: