| Amidamaru98 a întrebat:

Salutare tuturor! Pe voi vă caută cineva? Sunteți sunați să ieșiți afara cu prietenii sau sunteți sunați doar cu scop și interes?

Răspuns Câştigător
| Aditu94 a răspuns:

Nu ma cauta nimeni, si daca ma cauta, nu o faca sa iesim la o bere, un suc s-au altceva..ma suna sa ii ajut cu bani, cu masina si cu alte scopuri, sa le imprumut sculele.dar le dau viteza, nu imi place sa fiu folosit.

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Rar ma cauta cineva, in interes nu sant cautat frecvent si cand e sa fie ma intreaba chestii birocratice, acte, legislatie.

| RAY a răspuns:

Sunt sunat doar cu un scop și un interes, ideea e ca cunosc mereu pers noi cu care conversez, descopăr noi vieți și sunt și pers inteligente

| Lioana a răspuns:

Foarte rar. Aproape deloc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ha ha ha, geniala intrebare, man. Pun pariu ca unii de pe aici n-o sa-ti raspunda, dat fiind ca ei nu au viata sociala, ci doar virtuala.

Ca sa-ti raspund personal la intrebare...sunt sunat sa ies. Depinde de timpul meu liber.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu este nimic de ras, TPU este un grup de sprijin și ajutor nu de a ne bate joc uni de alti

| Cheo0S a răspuns:

Sunt de un prieten din copilarie.
Cei care au un interes nu le raspund.

| Daz01 a răspuns:

Este pe internet filmulețul cu Dan Negru în care vorbește despre prieteni. Aceasta este o situați actuală pentru mulți dintre noi.

| AndreiSingurul a răspuns:

De când am terminat liceul nu prea mai sunt căutat și de ieșit nu ies

| cozmindaniel a răspuns:

Zilnic... cu iubita. Că în rest... vai și amar câte mizerii de oameni.
Dacă oamenii care te caută nu te iubesc și respectă, degeaba o fac!
Așteaptă omul/oamenii potrivit/potriviți!

Întrebări similare