Buna! Ai nevoie de un job mai bun. Incearca in timpul care iti ramane, in fiecare zi, sa faci ceva care sa te ajute pentru un alt job. De exemplu, daca iti place, poti invata sa faci site-uri, logo-uri, chestii pe care le poti invata online pe Youtube, ori altceva ce te atrage pe tine. Oricum, amandoi ar trebui sa aveti un job din care sa castigati ceva sa puteti strange pentru nunta si ce va doriti voi. Daca e sa-mi dau cu parerea, eu as zice ca nu e graba cu chestia asta. Este doar un act si nu ajuta la nimic casatoria. Doar sa te vada bine rudele si sa scapi de intrebarea "tu cand te insori", dar dupa ce faci pasul asta oricum vin intrebari incomode cu privire la copii. Deci nu incerca sa ii multumesti pe altii.
Are nevoie de una care-l place mult, atat, ca nici ele n-au cine stie ce joburi multe din ele, de ex multe din alea de la ASE ajung vanzatoare sau agent comercial in supermarketuri.
Eu cred ca daca putea sa-si ia un job mai bun, isi lua de mult. Prietenul meu alfa era in aceiasi situatie si a avut la gagici de a spart.
Acu e insurat cu una cu doua facultati si cu sal mare desi el nu are facultate.
Dar arata foarte atractiv, aici a fost cheia.
Aaaaoleo, vrei sa faci si tu tampenia asta cu casatoreala?
Dar okey, vrei sa o faci, nu conteaza situatia ta, daca e una care te place si te iubeste veti face totul impreuna, nu trebuie sa intretii nimic, ca are si ea munca, ai si tu, contribuiti amandoi la tot.
E f simplu, asa era prietenu meu alfa, nu avea casa lui, avea sal mic, locuia cu parintii si chiar dormea cu mama lui in camera ca nu aveau 3 camere, tata dormea in cealalta camera.
Le si zicea la fete asta si ele ziceau "nu conteaza, eu te vreau pentru tine cum esti tu, nici eu n-am salariu mare".
Vezi? Ce sa faci e simplu, sa gasesti una care te place mult si va fi bine.
Dar asta inseamna sa arati bine si atractiv ca sa te iubeasca una sincer.
Pai fa-ti un plan pentru urmatorii 2 ani impreuna cu iubita ta (presupun ca ai deja o iubita?), sa obtineti job-uri mai bune (poate chiar si venituri pasive), si sa economisiti lunar bani. Ramaneti deocamdata in chirie si faceti un buget lunar care sa va acopere strictul necesar astfel incat sa economisiti mai mult.
Peste un an, dupa ce v-au crescut veniturile, analizati daca va aflati pe o traiectorie buna sau nu: vom putea intr-un an sa ne casatorim? in cat timp ne vom permite sa cumparam o casa? daca vine un copil il putem intretine sau nu?
Nu am pe nimeni deocamdată, dar nu asta e problema(de găsit am de unde). mulțumesc mult pentru răspuns!
Deci tu crezi că să găsești pe cineva cu care să fii fericit toată viața e partea ușoară a problemei tale?
S-ar putea sa te înșeli.
Eu personal mi-as determina sotia sa munceasca si ea in acelasi timp cu mine, asta pana nu ramane insarcinata si intra in concediu maternal.
Intre 2 puterea creste, doua salarii sunt mai bune decat unul iar strangand bani luna de luna, ne putem lua apoi o casa decenta, acum depinde si de locul de munca si de salariu.
Hey! De ce sa te crezi sărac când ai un acoperiș deasupra capului, mașină și mâncare de pus la gura în fiecare luna. Asta nu înseamnă sărăcie. Un copil înseamnă responsabilități, tra la la, dar astea nu acționează doar asupra ta, trebuie sa vina în ambele părți. De preferat ar fi, sa aștepți momentu oportun și sa iei lucrurile fără graba pana când ești sigur ca vrei sa faci pasul următor.