Depinde cum l-a visat. Cu sabie, era mafiot, nu ne băgăm. Fără sabie, sigur era tirist, ca doar n-o lucra craiovenii la Google.
Ea l-a visat, dar tu l-ai avut ca și client. Eu zic că e clar, știe și ea, știi și tu, știe și el, mai ales dacă nu i-ai luat bani.
Acu inteleg si eu de ce nu-mi mai raspunde o tipa, probabil a visat si si-a dat seama ca nu-s eu ursitul ei...
Mde, naspa de mine
Dacă cel visat are portofelul gros, e indubitabil al tău.
(Umorul tău pur merita sa fie răsplătit. )
Nu ştiu dacă merge,eu am folosit un fir din crenguța Patriarhului Daniel, cea cu care a sfințit Catedrala Mântuirii Neamului, şi care a fost, timp de câteva ore, pe relicvariul ce conținea moaştele Sfântului Andrei.
Nu conteaza a cui e perna sau patul. Important e al cui e visul, pentru ca din subconstientul ei a iesit.
De ce nu ai dormit tu pe acea perna daca voiai sa-ti afli ursitul si chiar credeai in chestia asta?
Bun venit in secolul XXI! Suntem pasnici si mai deschisi la minte. Nu-ti facem niciun rau. xD
E mirosul tau pe pat,cand i s-a deschis prietenei tale portile clarviziunii a intrat intens tipul ala prin ele,adanc in subconstient,a fortat putin ca s-au strans zidurile din cauza energiilor...dar sortitul tau a fost atras de mirosul pernelor tale,a patului tau,incat a fost de acord sa intre in ea, in imaginatia ei ca sa stii cine e, asa ca tipul pe care l-a visat sigur e al tau.
La anul o sa dormi tu sa-i visezi sortitul.
Daca deja e casatorita si nu o sa ii visezi sotul, cam aiurea.
Totusi, sper ca a visat ceva pe placul tau.
Da,pe placul şi inima mea.
M-am mai liniştit, dacă zici că e al meu.
Doar al tau,o sa fie o eterna luna de miere relatia ta cu el, ai asteptat mult...dar a meritat, noroc ca a dormit prietena la tine, trecea norocul pe langa tine ca sageata, ce sageata...ca glontul.
Of saracu, doar visat e, cum la visat? Plângând?
Acum Depinde una dintre voi l-a vazut ca semn de sensibilitate si a fost atrasã de el, in timp ce alta slab si respingãtor. :’(
=)
Cică era într-o cameră cu pereții murdari şi căzuți pe alocuri, cu paturi suprapuse şi grilaje la fereastră.Eu am zis ca poate fi închisoarea sufletului său.
Aş vrea să-l salvez.