anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare tuturor vreau sa ma adresez fetelor in general (sa fie majore de la 18 ani in sus) care mai ajuta lumea pe messenger cu un sfat, una alta eh daca tot credeti ca pe cine ajutati le schimbati mentalitatea de a gandi diferit in viata, va ofer ocazia sa ma contactati pe messenger si acolo va spun ce problema am si vorbim discutam sa vedem daca reusiti sa ma ajutati sau nu. Ma adaugati la prieteni in TPU apoi imi trimiteti ID-ul vostru, va pup.

6 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Mesaj subliminal de la fostul, actualul si viitorul agent 007; lasa dreaku fetele ca s-au curvit atit de tare incit isi dau seama ca pina si respiratia ne miroase a sex de-a dreptul.

| Lisadream a răspuns:

Eu vorbesc pentru mine: nu cred ca schimb mentalitatea cuiva, ofer doar o alta perspectiva a lucrurilor. Oricum dupa felul in care te-ai exprimat, pui la indoiala "sfatul" care ti se ofera; eu cred ca nu voi "reusi" sa te ajut, asa ca ma dau batuta din start.

| harciog a răspuns (pentru Lisadream):

De ce mama naibii crezi ca mentalitatea ta difera si o poti schimba pe a altora? Sa inteleg ca ii consideri din start sub barometrul tau? Hai sictir.

| Lisadream a răspuns (pentru harciog):

Nu consider pe nimeni sub barometrul meu si nu incerc sa schimb mentalitatea nimanui. (singura persoana pe care incerc sa o schimb sunt eu). Ce am vrut sa spun este ca, fiecare avem puncte de vedere diferite la aceeasi problema. Aici nu facem decat sa le expunem. Nu ai inteles ce vroiam sa spun.

| AstralConfessor a răspuns:

Cred ca ai o parere foarte buna despre tine, probabil consideri ca la 'vrajeala ta se indoaie sina de cale ferata', sper sa nu-ti cada nimic in plasa. Miroase de departe ca esti la 'agatat de gaste'. Cauta pe siteuri de socializare.

| mgtow a răspuns (pentru AstralConfessor):

Eu nu am pus nici-o capcana aici chiar e serioasa treaba.