Dacă știai că nu mai e pentru el și că puteai să schimbi pozele, de ce ai pus poze cu sportul lui și nu ai făcut ceva pentru tine, prietenii tăi, familia ta? Treci peste, fato.
Dai acel cadou inainte sau dupa aniversare nu are rost sa il cauti in ziua aniversarii. E posibil sa interpreteze ca il vrei inapoi.
Ce aniversare este aia daca voi sunteti despartiti?
Va interpreta gresit gestul tau. Dar oare tu stii ce vrei?
Suna-l dar nu îi spune despre cadou, spune-i de exemplu ca vrei sa vorbești ceva cu el sau ca ai pățit ceva și sa vina la tine sau sa va întâlniți undeva la o cafenea. Dacă nu a fost o cearta urata, nu vad de ce nu ar accepta, si nu ar avea de ce sa se supere pentru ca este ceva frumos.
Bună, faza cu schimbatul a fost strict alegerea ta luata după acel moment. Nu trebuie sa te justifici sau sa dai detalii. Eu una când ii fac cadouri soțului meu țin cont și de ce ii place ce îl pasionează nu de noi doi ca relație
Pai da, am vrut să neapărat să îi fac cadoul respectiv fiindcă își dorea, doar ca nu l.am mai făcut cu poze cu noi, ci cu el, de la fotbal.Intre timp am aflat ca trebuie sa îl dau su chiar dacă nu vrea, nu pot da retur)
)