Inteleg ca, deja ai o "noua prietena", dupa cum spui. Atunci, care-i problema?
Adevarul e ca nu ai cum sa nu mai iubesti pe cineva in cateva zile. Sunt doar cateva motive : ori simte ca nu mai poate continua o relatie la distanta, ori s-a indragostit de altcineva si nu vrea sa te faca sa suferi spunandu-ti asta. Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu ea fata in fata si sa clarificati lucrurile, roag-o sa iti spuna adevarul, indiferent care ar fi acesta. Poate trece printr-o perioada confuza si nici ea nu mai stie ce vrea. Eu iti urez succes in a clarifica lucrurile, stiu cum e o relatie la distanta si cat de mult suferi.
Ce sfaturi sa primesti? e simplu NEXT...
nu esti primul` si nici singurul care a suferit sau a fost "mintit" asta e viata asta e viata...nu e prima nici ultima fata din lume
Cauta-ti pe altcineva si cand va vedea ca deja ai uitat-o va vrea sa fiti din nou impreuna
Si eu am avut o relatie la distanta timp de 2 ani care de altfel s-a si incheiat... Distanta ne-a adus impreuna, distanta ne-a despartit in cele din urma.Pe atunci eram sigur ca va rezista relatia dar acum nu mai cred in relatii la distanta pentru ca mereu intervin impedimente.Parerea mea e sa incerci sa o uiti pentru ca mai devreme sau mai tarziu vei suferi si ti-o spun din experienta
Intrebarea mea consta de fapt in niste sfaturi ce ar trebuie sa fac.sa o astept. daca este normal, poate daca ea trece printr-o perioada foarte grea si nu isi da seama de moment ce face. Sau chiar s-a inchis totul. Eu nu vreau sa cred ca s-a inchis totul.cred ca are o perioada ciudata
@ LorenaJB,i-am spus ca vin eu la ea la bunici sa vorbim si a zis ca nu vrea sa ma vada ca iubit, poate ca amici Zilele astea trebuie sa vina in Craiova cu varul ei, si vom iesi la un suc ceva.sa ne plimbam, sper ca atunci cand este langa mine sa isi dea seama de ceea ce face.sa isi revina .
Buna sunt corina sfatul meu ca ea vrea sa ai arti mai multa iubire daruiestei o flore si spune-i vorbe dulci si cereti iertare chiar daca nu ai gresit si asta functioneza, dar relatia la distanta nu functioneaza crede-ma.Ati doresc succes an viata si an dragoste