anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare
Va rog frumos sa imi spuneti o idee de cerere in casatorie.As vrea ceva in care sa fiu numai eu cu prietena mea, ceva mai intim cu alte cuvinte.Doresc sa o surprind.
Dau funda
Multumesc

Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

Gaseste o ocazie sa ii faci un cadou, ofera-i un buchet mare de trandafiri rosii si ascunde inelul in cadou. Ai grija sa ai si un card in care sa ii spui ce simti pentru ea si cat de mult o apreciezi. Daca nu te descurci altfel, cadoul ar putea fi o cutie de bomboane in care inlocuiesti o bomboana cu inelul, sau acele cutii care se pun una in alta, sau ii oferi o poza inramat cu voi doi si inelul este intr-o punguta lipita pe spate.
O alta idee ar fi ca daca gasesti o banca izolata intr-un parc, sa ii spui sa nu se uite si intinzi un banner in fara ei pe care sa scrie "Te iubesc! Vrei sa te casatoresti cu mine?"
Indiferent ce faci, fa-o personal, nu printr-o scrisoare sau printr-un mesaj electronic.

6 răspunsuri:
| Inferno a răspuns:

Vezi Spider-man. Inelul la fundul paharului.

| Lawliet14 a răspuns:

Inspira-te de pe Google!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Să o surprinzi cu ideea altora? Ești jalnic.
Și să știi că puteți să trăiți fericiți până la adânci bătrâneți și fără acel act.

| AndreMr a răspuns:

Ce dragut..eu iti spun cum mi-ar placea mie, ca fata big grin
1.

| AndreMr a răspuns:

Sa stingi toate luminile si sa ii faci un drum catre dormitor, si acolo sa o astepti tu cu multe floori si o cerere de casatorie scrisa pe pat.

| AndreMr a răspuns:

O alta varianta ar fi sa ii faci biletele cu toate motivele pentru care o iubesti si sa le pui in drumul spre o camera in care o vei astepta tu, dar ar fi frumos sa pui multe lumanari si floricele. Cu asta cred ca o vei impresiona big grin