| Carmen a întrebat:

va scriu cu lacrimi in ochicrying e vorba de fosta prietena al iubitului meu cu care a stat 4 ani.cand eu si cu iubitul meu(avem 8 luni) nu eram impreuna, ea nu il cauta, nu-si dorea sa vb cu el; insa acum cand stie ca sunt cu el tot il sacaie pe mess ca ar vrea sa o salute primul, sa mai vorbeasca,"cica in calitate de prieteni"., ii da si comenturi pe facebook ca e frumos, ca e schimbat.prietenul meu imi arata conversatiile cu ea, dar inima mi-e zdrobitacrying nu vreau sa-l sensibilizeze cumva.fosta are acum un prieten de 2-3 ani si se iubesc. dar nu pricep de ce vrea sa mai aiba de-a face fostul si toate astea.sunt geloasa, nu suport chestia asta.nu-si poate vedea de treaba ei? mentionez ca eu si cu iubi ma inteleg super pana sa vad ca fosta ii tot da tarcoale, fie ca sunt din orase diferite. ce sa fac? ajutati-ma va rog!

Răspuns Câştigător
| Zenithf a răspuns:

Tu minune, gandeste-te ca ea e geloasa pe tine, ca stie ce o pierdut si ii pare rau dupa!
Nu-ti fa griji atat timp cat el iti arata totul, dimpotriva, simte-te cea mai fericita fata ca ai un om sincer langa tine si ca poti avea toata increderea in el.
Daca el se schimba cumva, atunci sa-ti pui tu intrebari.

P.S. Desigur ca ar putea si bloca userul pe mess, sa nu mai primeasca mesaje de la ea, dar lasa-l pe el sa decida asta. Poate ea este genul ala dificil de care nu scapi decat cand se satura ea, daca ar bloca-o numai ar intarata-o si atunci ar face prostii mult mai mari.

5 răspunsuri:
| Rockart a răspuns:

Ştiu cum e cu gelozia asta. Trebuie să te linişteşti. Din moment ce îţi arată conversaţiile cu ea e clar că nu are nimic de ascuns şi că nu îl mai interesează fata. Cel mai bine e să vorbeşti cu el. Explică-i că nu te simţi ok când dai de vreun comentariu de-al ei şi roagă-l să o scoată de la prieteni. Dacă nu vrea, asta e. Dar din moment ce te iubeşte... nu văd de ce i-ar face plăcere să te chinuie.

Baftă!

| mariana20 a răspuns:

Eu nu stiu ce tot ii cu fostele astea laughing Am patit-o si eu si abia am scapat de ea.Sa iti zic eu ceva "daca doi fosti iubiti pot ramane prieteni, fie nu s-au iubit niciodata fie inca se iubesc". Deci stai si analizeaza bine. Iubitul tau iti arata mesajele si tot? Atunci nu exista motiv de ingrijorare.Si la mine a fost exact la fel cu fosta sotului meu. Timp de 1 an de zile nici cum nu scapam de ea, pana cand s-a enervat sotu meu si s-a luat de ea.I-a spus sa ne lase in pace si sa isi vada de viata ei.La fel trebuie sa faca si iubitul tau.Sa discute cu ea si sa ii explice fie cu frumosu ( asta daca ea intelege ) fie urat ca totul s-a terminat intre ei si sa va lase in pace.Iar ea face asa pentru ca este invidioasa pe tine. Spune-i iubitului ca te deranjeaza comportamentu acelei fete si sa vb cu ea sa ii spuna sa inceteze.Bafta

| MasterYoda a răspuns:

Da, exista buton de block si de ignore... si ai putea trimite conversatiile prietenului ei...

| gaoaza a răspuns:

Baga-l in p%$W@^ masii si spune-i sa dea block la toate conturile ei de peste tot! Ce e asa greu?

| pisicutza2001 a răspuns:

Salut! In primul rand, nu-ti fa griji daca iti arata mesajele ei. Asta inseamna ca doreste sa iti arate ca nu are de aface cu ea. Daca nu ti le-ar fi aratat ar fi fost mai grav. Daca fosta lui prietena inca ii comenteaza pozele pe facebook sau sa vorbeasca cu iubitul tau... poate doreste sa mai auda si ea ceva de la el. Daca ii spune ca este frumos (ia zi tu, nu este?) de ce nu-ti convine? Si tu il consideri frumos. Daca nu esti convinsa ca asta este doar o simpla prietenie, vorbeste cu prietenul tau si intreaba-l daca simte ceva pentru acea fata. Nu fi geloasa, deoarece iti faci rau singura... Daca fosta lui prietena inca vrea sa vorbeasca cu el las-o. Iei lucrurile prea in serios. Bafta!