Asta discuti cu socrii si va puneti in genunchi si le cere-ti iertare, ca sa va mai lase cateva zile, ca de ati fost spurcati la gura, atunci meritati sa fiti aruncati in strada in toiul noptii.
Eu am un principiu pe care il aplic in asfel de situatii
pentru linistea mea las de la mine, chiar daca cred caam drepate.
Nu cred ca parintii va vor da afara macar de dragul nepoatei, dar e bine sa lasati orgoliul la o parte pana gasiti ceva sigur.Si pastrati legatura cu parintii.
Cand ai copil este indicat sa lasi orgoliul prin alta parte si sa stabilești prioritatile cu calm.
Ideea este sa cazi la pace pana va mutati.
Sa vorbească fata lor cu ei, incercati sa va linistiti voi.
Nu are importanță mutatia aceea atat timp cat ei sunt proprietari.
Din moment ce ei au controlul legal asupra spațiului locativ, au dreptul să vă ceară să părăsiți locuința lor.
Insa, există anumite protecții legale pentru chiriasi și pentru membrii familiei care locuiesc acolo de o perioadă mai lungă de timp, cum este cazul vostru.
Daca puteti demonstra ca locuiti acolo, facturi, scrisori, socrii trebuie să respecte procedurile legale pentru evacuare.
Daca vrea sa va dea afara, luati legatura cu un avocat specializat în dreptul locativ
Daca unul din socrii tai nu este decedat iar sotia ta este majora au tot dreptul sa va alunge de pe proprietatea lor.
Sper ca veti ajunge cat mai repede sa fiti independenti deoarece s-a facut un studiu in Romania iar cauza principala a divorturilor sunt socrii. Incearca dupa ce va mutati sa nu mai pastrezi legatura cu ei deoarece mereu iti vor reprosa ca ai stat in casa lor si etc