| catalinoprescu a întrebat:

Salutare.
Voi cum v-ati cunoscut iubitul, iubita, sotul, sotia?
Intreb pentru ca am 34 de ani si de ceva ani sunt singur si imi este imposibil sa imi gasesc pe cineva. Am incercat pe nenumarate site-uri de dating, tinder, twoo, badoo, sentimente, simpatie.ro si alte cateva. In ultimul an am iesit cu vreo 10 - 15 femei dar nu s-a legat nimic. Prin prisma jobului meu nu interactionez cu lumea, deci la locul de munca este exclus sa imi gasesc pe cineva. La voluntariate ar fi vreo combinatie?

9 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Esti prea disperat sa-ti gasesti pe cineva si de aia nu reusesti. Femeile simt disperarea si e primul factor care le face sa se indeparteze si sa nu vrea sa aiba nimic cu tine.

| catalinoprescu explică (pentru Adry05):

Nota 10 pentru gramatica big grin

| SkyPilot a răspuns:

Fa-ti un inventar al lucrurilor pe care iti place sa le faci si adera la grupuri care se ocupa cu asa ceva. De exemplu daca iti plac excursiile, ai putea sa cauti un club de turism.
Voluntariatele ar fi bune si ele cu conditia sa iti placa sa faci ceea ce se face acolo. Daca faci in dorul lelii nu vei face o impresie buna.

| catalinoprescu explică (pentru SkyPilot):

Am mai fost in ecursii la munte cu cei de la Haisasocializam dar m-am dus mai mult in speranta ca poate voi cunoaste pe cineva. Nu prea ma pasioneaza calatoriile la munte. La voluntariate, pentru socializare m-as duce, nu ca m-ar trage inima sa muncesc pe gratis.

| SkyPilot a răspuns (pentru catalinoprescu):

Mai bine sa nu te duci. De obicei mai ales fetele de acolo pun un entuziasm nemaipomenit in activitatea respectiva. Se va vedea ca nu esti la locul tau.
Si cu muntele la fel. Cine merge din pasiune vede ca nu esti echipat, nu esti antrenat, nu stii ce sa faci in anumite situatii. Nu vei impresiona o fata care merge din pasiune.
Mergi la activitati care iti fac placere!

| MGEORGESCU a răspuns:

Buna! Sotul meu a aparut in viata mea exact ca o minune, ca o raza de lumina, de speranta, de oricum vrei sa o numesti...treceam printr-o despartire a unei relatii de 3 ani si ceva, lumea mea era cu susul in jos, eram praf din aproape toate punctele de vedere pana intr-o seara cand mi-a trimis un salut pe Facebook si ca niciodata am zis sa raspund, si am vorbit azi, si maine si poimaine pana cand ne-am intalnit fata in fata si aia a fost, mi-am dat seama ca viata mea nu se termina acolo, ca de fapt ce e mai frumos abia acum incepe. Ceea ce s-a intamplat nu a fost voit, fortat, vazut ca o absoluta necesitate, pur si simplu s-a intamplat si a fost si este deosebit de frumos.
Sfatul meu e sa nu-ti faci o obsesie din a avea o relatie, asta nu iti garanteaza decat multiple incercari cu putine sanse de reusita, iubirea vine cand deja nu mai vezi vreo speranta si e mirific sentimentul crede-ma, are bunica mea o vorba,, care-i alt tau/ta nu se duce nicaieri si nu-l/o ia nimeni", asadar ai rabdare chiar daca 34 ani ti se par multi cateodata. O sa se gaseasca un context potrivit in care iti va cadea cu tronc o tipa si atunci ai sa intelegi ca toate cautarile au luat sfarsit, dupa iubire nu se alearga, iubirea vine pas la pas cu noi. Succes iti doresc!

| eugeniu2020 a răspuns:

Deja e tarziu, 34 de ani si nimic! probabil ca esti un gen de om plictisitor, poate si zgarcit, de asta esti singur.

| catalinoprescu explică (pentru eugeniu2020):

Plictisitor nu sunt si nici zgarcit. Daca eram plictisitor si zgarcit intelegeam si nu imi mai faceam atatea probleme. De iesit am tot iesit cu femei si am facut o impresie buna zic eu, dar nu erau genul meu. Nu vreau sa intru intr-o relatie doar pentru sex.

| eugeniu2020 a răspuns (pentru catalinoprescu):

Pai tu crezi ca ai facut impresie buna, sa fi zis altcineva asta - era ok, dar asa.
cum se face ca din atatea femei cu care ai iesit, daca e asa cum zici tu, cu toate ca nu cred, esti tot singur?